De Centrale, Tussenwoning , 7742 VG, Coevorden

 • 106 m² - 106 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

13 duurzame levensloopbestendige koopwoningen Coevorden – Gramsbergerstraat Wilt u klaar zijn voor de toekomst met een woning die helemaal woongereed is en zeer energiezuinig? Kom dan wonen in het nieuwbouwplan “De Centrale” aan de Gramsbergerstraat in...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 106 m² - 106 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken De Heege

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

13 duurzame levensloopbestendige koopwoningen Coevorden – Gramsbergerstraat

Wilt u klaar zijn voor de toekomst met een woning die helemaal woongereed is en zeer energiezuinig?

Kom dan wonen in het nieuwbouwplan “De Centrale” aan de Gramsbergerstraat in Coevorden.

Coevorden is een historische vestingstad in het zuid-oosten van de provincie Drenthe en tel 14.485 inwoners. De stad Coevorden is gunstig gelegen in de driehoek Hoogeveen, Emmen en Hardenberg en is uitstekend bereikbaar via de A37 en de N34. In Coevorden treft u breed pakket aan voorzieningen. In het overdekte winkelcentrum Gansehof vindt u een groot aanbod aan winkels. Daarnaast beschikt Coevorden sinds 2011 over haar eigen theater, theater Hofpoort. Ook heeft Coevorden een Stedelijk Museum, gevestigd in het Arsenaal. In het historische hart van Coevorden ligt het enige kasteel van Drenthe uit de elfde eeuw. Coevorden is een levendige stad waar veel te beleven valt voor jong en oud. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse ganzen-markt met vele festiviteiten. De regio van Coevorden kenmerkt zich door haar bosrijke omgeving en natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Denk bijvoorbeeld aan de natuurgebieden De Klencke en het natuurgebied Bargerveen. In de steden Emmen en Hardenberg vindt u grotere winkelcentra en zorgvoorzieningen zoals ziekenhuizen maar ook een trekpleister zoals de dierentuin Wildlands.

Het nieuwbouwproject is gesitueerd in de buurt ‘De Heege’, grenzend aan de Gramsbergerstraat in Coevorden. In totaal worden er door MorgenWonen in dit plan 13 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De kavelgroottes van de woningen variëren van circa 135 m2 tot circa 300 m2. Uw achtertuin wordt afgeschermd met een gaashekwerk inclusief poort. Het hekwerk wordt voorzien van hedera-beplanting (klimop) met als resultaat een mooie wintergroene erfafscheiding. Elke woning heeft een berging op eigen kavel van circa 6 m2. Aan de voorzijde van de woningen wordt een haag geplaatst en een pad naar de voordeur aangelegd. In de openbare ruimte worden parkeerplaatsen gerealiseerd waar u uw auto kunt parkeren.

Alle woningen worden uitgevoerd met een zadeldak en hebben dezelfde indeling en worden gebouwd volgens het type 6900U. Dit staat gelijk aan de beukbreedte van de woning, namelijk 6,9 meter. De gebruiksoppervlakte bedraagt circa 105 m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen, dit omdat uw woning energie neutraal is. De andere zijde is bedekt met dakpannen. De ruime entreehal met meterkast en toilet geeft toegang tot de badkamer en de woonkamer met keuken. Zowel vanuit de woonkamer als de badkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar. De begane grond is behoudens de technische zones en het toilet voorzien van vloerverwarming. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde. Vanuit het keukengedeelte van uw woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin met zonneterras. Via een ruime makkelijk toegankelijke trap wordt de eerste verdieping bereikt. Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met de techniekkast en twee slaapkamers met aan de zonnepanelenzijde van de woning een dakraam en aan de pannenzijde een dakkapel. De eerste verdieping is eveneens voorzien van vloerverwarming.

Zowel in de badkamer op de begane grond als op de overloop op de eerste verdieping naast de techniekkast bevindt zich een wasmachineaansluiting. Een viertal woningen heeft daarnaast een extra raam in de zijgevel op de begane grond.

Uw MorgenWonen-woning wordt zeer compleet opgeleverd met een luxe badkamer, toilet, keuken en vloerbekleding. Dit betekent een luxe badkamer die o.a. is voorzien van een badmeubel inclusief spiegel met geïntegreerde ledverlichting, een hangtoilet, een glazen douchecabine met A-merk thermostaatkraan, een design radiator en tegelwerk op de vloer. Voor het toilet betekent dit een hangtoilet, een fontein en tegelwerk op de vloer. Uw keuken wordt geplaatst in een standaard luxe basisuitvoering met ingebouwde apparatuur. De vloerbekleding van uw woning bestaat uit pvc in een standaardkleur op de begane grond en de eerste verdieping en tapijt in een standaardkleur op de trap. De wanden en plafonds van uw woning worden op de begane grond verf gespoten wit opgeleverd. Op de eerste verdieping worden de wanden ook verf gespoten wit opgeleverd, het plafond wordt afgewerkt met witgegronde spaanplaten. Tevens worden er knieschotten geplaatst. De spaanplaten en knieschotten worden eveneens verf gespoten wit opgeleverd. Voor wat betreft de invulling van uw badkamer, toilet, keuken en vloerbekleding bieden wij u de mogelijkheid om hierin nog aanvullende keuzes te maken. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een aantal extra opties, waaronder raambekleding en extra buitenverlichting. Alles om uw MorgenWonen woning geheel naar uw wens instapklaar voor u te realiseren. Hiervoor verwijzen wij u naar de koperskeuzelijst en de keukenflyer.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 13

Locatie

Plaats Coevorden

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 139 m² - 201 m²
Woonoppervlakte 106 m² - 106 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand kunststof
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken De Heege

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.