De Held III , 9745 XX, Groningen

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

DE HELD III | BUITEN WONEN IN DE STAD | IN ONTWIKKELING Wilt u het buitengevoel, maar de stad Groningen niet verlaten? Dit kan in de toekomstige nieuwe woonwijk De Held III aan de noordwestelijke kant van de stad Groningen. Hier woont u buiten, maar toch in de...

Toon meer

Kenmerken

DE HELD III | BUITEN WONEN IN DE STAD | IN ONTWIKKELING

Wilt u het buitengevoel, maar de stad Groningen niet verlaten? Dit kan in de toekomstige nieuwe woonwijk De Held III aan de noordwestelijke kant van de stad Groningen.

Hier woont u buiten, maar toch in de Stad. Het bruisende stadsleven is snel te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer. In uw woonomgeving geniet u vooral van royaal en groen wonen met aangrenzende wijkvoorzieningen binnen handbereik.

GEVARIEERD AANBOD
Het plan De Held III omvat een nieuw woongebied aan de noordwestelijke rand van de stad Groningen. De oppervlakte van dit gebied is ongeveer zo groot als De Held I en Gravenburg samen. Het plan ligt precies tussen deze 2 bestaande wijken (De Held I en Gravenburg). Het biedt ruimte in de toekomst aan ongeveer 1600 tot 1900 woningen. De nadruk hierbij ligt op de bouw van een gevarieerd en divers aanbod aan woningen.

IN ONTWIKKELING
Centraal in het plangebied bevinden zich een parkachtige omgeving en een vensterschool. Het betreft een nieuwe wijk in ontwikkeling. Dit houdt in dat nog geen woningtypes zijn uitgewerkt en de verkoop ook nog niet is gestart. We verwachten u in de loop van 2023 meer te kunnen informeren over de mogelijke start verkoop van de eerste woningen.

INTERESSE?
Schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWWONENGRONINGEN.NL. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 1500

Locatie

Plaats Groningen
Land NL

Ontdek de woning

De Held III, Groningen
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.