De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 9 , 7772 XM, Hardenberg

  • 110 m²
  • A_PPPP
€ 357.500 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

NU IN VERKOOP: 6 duurzame eengezinswoningen Duurzaam wonen, met zicht op de Vecht en groen! LOCATIE Het project De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Buurtstatistieken Overig Stad Hardenberg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

NU IN VERKOOP: 6 duurzame eengezinswoningen

Duurzaam wonen, met zicht op de Vecht en groen!

LOCATIE
Het project De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt bij ‘landstad’ Hardenberg. Je beleeft hier rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen. In Hardenberg vind je een ruim aanbod van winkels, eetgelegenheden en scholen. Daarnaast zijn er zorgvoorzieningen zoals huisartsenpraktijken, apotheken en een ziekenhuis. Verder beschikt Hardenberg over een treinstation op de lijn Emmen – Zwolle.

EENGEZINSWONINGEN
Aan de Kruserbrink verrijzen 6 royale eengezinswoningen. Je woont hier royaal, aan de Vechte en in een energiezuinig huis met een eigen parkeerplaats, vlak bij voorzieningen als winkels, scholen, ziekenhuis, kerken en sportaccommodaties.

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG
De eengezinswoningen zijn vanzelfsprekend gasloos. Elk huis beschikt over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het betekent dat je klaar bent voor de duurzame toekomst en nergens meer omkijken naar hebt. De 6 eengezinswoningen hebben voorlopig het energielabel A++++. Hierdoor is je huis standaard energieneutraal en heb je lage energielasten.

De eengezinswoningen zijn volledig energieneutraal en voldoen aan de normen van ENG (Energieneutrale Gebouwen). ENG is vergelijkbaar met nul-op-de-Meter (NOM). Jouw huis wekt straks net zoveel energie op als nodig is voor verwarmen en koelen en het gebruikersgebonden energieverbruik. Bij het laatste wordt uitgegaan van normaal verbruik door een gemiddeld huishouden.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST
De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, met aanpasbare indelingen en een solide constructie. Gekozen is voor duurzame materialen, zoals baksteen, die weinig onderhoud vereisen en mooi verouderen. De gebouwen voldoen aan de energiezuinige BENG-normen en zijn voorzien van zonnepanelen en energie-efficiënte installaties, zoals warmtepompen en vloerverwarming. Dankzij deze duurzame aspecten wordt De Vechte een woonbuurt die klaar is voor de toekomst, met een groene omgeving, energiezuinige woningen en een minimale impact op het milieu.

Het ontwerp van De Vechte omvat tal van groene elementen, zoals beplanting, bomen en waterretentie, om wateroverlast en hittestress te voorkomen. Bestaande bomen van hoge kwaliteit blijven behouden en nieuwe bomen met een gunstige bijdrage aan biodiversiteit worden toegevoegd. Groene longen tussen de woongebouwen geven de buurt een rustig karakter. Je hebt het gevoel dat je op bezoek bent in de natuur. Onder meer huismussen, zwaluwen en scholeksters vinden hier hun ideale broedplek.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld op basis van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven ze een indruk van de toekomstige situatie. Ze pretenderen geen exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 357.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 6

Locatie

Adres Rijwoning
Plaats Hardenberg
Provincie Overijssel
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 110

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 6 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PPPP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin positie OOST

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerplaats

Buurtstatistieken Overig Stad Hardenberg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 9, Hardenberg

Hier zult u wonen

De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 9, 7772 XM, Hardenberg

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie