De Vechte, Eengezinswoningen , 7772 XM, Hardenberg

  • 110 m² - 110 m²
€ 354.500 - € 377.500 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DUURZAAM WONEN, MET UITZICHT OP DE VECHT EN GROEN! Het project De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt bij ‘landstad’ Hardenberg. Je beleeft hier rust,...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 110 m² - 110 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

DUURZAAM WONEN, MET UITZICHT OP DE VECHT EN GROEN!

Het project De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt bij ‘landstad’ Hardenberg. Je beleeft hier rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen. In Hardenberg vind je een ruim aanbod van winkels, eetgelegenheden en scholen. Daarnaast zijn er zorgvoorzieningen zoals huisartsenpraktijken, apotheken en een ziekenhuis. Verder beschikt Hardenberg over een treinstation op de lijn Emmen – Zwolle.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

PLANNING
De bouw zal na verwachting in oktober 2024 starten. De oplevering zal in de zomer van 2025 zijn!

EENGEZINSWONINGEN
Aan de Kruserbrink verrijzen 6 royale eengezinswoningen. Je woont hier royaal, aan de Vechte en in een energiezuinig huis met een eigen parkeerplaats, vlak bij voorzieningen als winkels, scholen, ziekenhuis, kerken en sportaccommodaties.

* Tuingerichte woonkamer;
* Drie ruime slaapkamers op de verdieping;
* Vaste trap naar de zolderverdieping;
* Parkeren op eigen terrein;
* Voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp;
* De woning is standaard energieneutraal!

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG
De eengezinswoningen zijn vanzelfsprekend gasloos. Elk huis beschikt over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het betekent dat je klaar bent voor de duurzame toekomst en nergens meer omkijken naar hebt. De 6 eengezinswoningen hebben voorlopig het energielabel A++++. Hierdoor is je huis standaard energieneutraal en heb je lage energielasten.

De eengezinswoningen zijn volledig energieneutraal en voldoen aan de normen van ENG (Energieneutrale Gebouwen). ENG is vergelijkbaar met nul-op-de-Meter (NOM). Jouw huis wekt straks net zoveel energie op als nodig is voor verwarmen en koelen en het gebruikersgebonden energieverbruik. Bij het laatste wordt uitgegaan van normaal verbruik door een gemiddeld huishouden.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST
De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, met aanpasbare indelingen en een solide constructie. Gekozen is voor duurzame materialen, zoals baksteen, die weinig onderhoud vereisen en mooi verouderen. De gebouwen voldoen aan de energiezuinige BENG-normen en zijn voorzien van zonnepanelen en energie-efficiënte installaties, zoals warmtepompen en vloerverwarming. Dankzij deze duurzame aspecten wordt De Vechte een woonbuurt die klaar is voor de toekomst, met een groene omgeving, energiezuinige woningen en een minimale impact op het milieu.

Het ontwerp van De Vechte omvat tal van groene elementen, zoals beplanting, bomen en waterretentie, om wateroverlast en hittestress te voorkomen. Bestaande bomen van hoge kwaliteit blijven behouden en nieuwe bomen met een gunstige bijdrage aan biodiversiteit worden toegevoegd. Groene longen tussen de woongebouwen geven de buurt een rustig karakter. Je hebt het gevoel dat je op bezoek bent in de natuur. Onder meer huismussen, zwaluwen en scholeksters vinden hier hun ideale broedplek.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld op basis van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven ze een indruk van de toekomstige situatie. Ze pretenderen geen exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 354.500 - € 377.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 6

Locatie

Plaats Hardenberg

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 113 m² - 126 m²
Woonoppervlakte 110 m² - 110 m²

Indeling

Aantal kamers 6 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin
  • voortuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerplaats

Ontdek de woning

De Vechte, Eengezinswoningen, Hardenberg
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Bouwnummers

De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 3, Hardenberg
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 3, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht onder voorbehoud
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 3
7772 XM, Hardenberg

€ 354.500 V.o.n.

  • 6 kamers
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 5, Hardenberg
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 5, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Onder optie
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 5
7772 XM, Hardenberg

€ 355.500 V.o.n.

  • 6 kamers
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 7, Hardenberg
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 7, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Onder optie
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 7
7772 XM, Hardenberg

€ 356.500 V.o.n.

  • 6 kamers
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 9, Hardenberg
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 9, Hardenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht onder voorbehoud
De Vechte, Eengezinswoningen, bouwnummer: 9
7772 XM, Hardenberg

€ 357.500 V.o.n.

  • 6 kamers