Nieuwbouw Trije Terpen , 9101 SB, Dokkum

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Drachten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Dokkum is een van de mooiste historische steden van Friesland. De Bonifatiusstad heeft met haar bolwerken, grachten en gezellige winkelstraatjes en terrasjes heel veel moois te bieden. Daarnaast heeft Dokkum als vijfde winkelstad van Friesland met al haar...

Toon meer

Kenmerken

Dokkum is een van de mooiste historische steden van Friesland. De Bonifatiusstad heeft met haar bolwerken, grachten en gezellige winkelstraatjes en terrasjes heel veel moois te bieden. Daarnaast heeft Dokkum als vijfde winkelstad van Friesland met al haar voorzieningen een belangrijke regionale functie in Noordoost Friesland.

Wilt u ook graag wonen in de toekomstige uitbreiding van de Trije Terpen? Dan zouden wij uw woonbehoeften graag in kaart willen brengen, zodat deze mee kunnen worden genomen bij het vaststellen van het woonprogramma.

Via het enquêteformulier op nieuwwonenfryslan.nl, kunt u u uw woonwensen invullen. Uw inbreng wordt vervolgens gebruikt als onderbouwing van een advies aan de gemeente. U wordt vervolgens periodiek op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen.

Alvast hartelijk dank voor uw inbreng!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 1

Locatie

Plaats Dokkum
Land NL

Website

Ontdek de woning

Nieuwbouw Trije Terpen, Dokkum

Hier zult u wonen

Nieuwbouw Trije Terpen, 9101 SB, Dokkum

Schaduwwijzer

Drachten
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.