Kloosterakker , 9408 RJ, Assen

  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 1 - € 1
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP Een nieuwe deelfase in Kloosterakker te Assen! Deze deelfase bestaat uit 23 woningen: - 8 twee-onder-één kap woningen; - 8 geschakelde woningen (kubistische stijl); - 7 vrijstaande woningen (kubistische stijl). * In deze deelfase zitten ook...

Toon meer

Kenmerken

BINNENKORT IN VERKOOP

Een nieuwe deelfase in Kloosterakker te Assen!

Deze deelfase bestaat uit 23 woningen:
- 8 twee-onder-één kap woningen;
- 8 geschakelde woningen (kubistische stijl);
- 7 vrijstaande woningen (kubistische stijl).

* In deze deelfase zitten ook levensloopbestendige woningen!

Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar jouw wens: vrijstaand, geschakeld of een twee onder één kap woning. Voor ieder wat wils. Voor ieder een thuis!

UITGANGSPUNTEN
- Zeer energiezuinig;
- PV-panelen in de basis;
- Thuisaccu van 5kW met ingebouwde omvormer;
- WTW ventilatiesysteem;
- Aardwarmtepomp op eigen bron met vloerverwarming en koeling;
- Hotfill wateraansluiting t.b.v. wasmachine en vaatwasser;
- Natuur inclusief (vleermuis en gierzwaluw nestkasten);
- Douchegoot WTW;
- Regenton.

Wil je op de hoogte blijven van het project?

Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina: nieuwwonendrenthe.nl!

KLOOSTERAKKER: EEN UNIEK KARAKTER
De nieuwe woonwijk Kloosterakker omarmt duurzaamheid en biedt een verscheidenheid aan unieke, energiezuinige woningen. De wijk ademt het thema 'akkers', waarbij de bouwstijlen met diverse steensoorten de oogst van graan, mais, kool en aardappels symboliseren. Deze unieke vormgeving geeft Kloosterakker een onderscheidend karakter. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1 - € 1
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 23

Locatie

Plaats Assen
Land NL

Ontdek de woning

Kloosterakker, Assen

Hier zult u wonen

Kloosterakker, 9408 RJ, Assen

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.