Meersterborg , 9611 AR, Sappemeer

  • 101 m² - 116 m²
  • 2 bouwnummers beschikbaar
€ 449.500 - € 449.500 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

MEERSTERBORG TE SAPPEMEER Wilt u graag in een nieuwbouwappartement wonen die al gereed is? Dat kan in Sappemeer! Het kleinschalige appartementencomplex Meersterborg is recentelijk opgeleverd. Dit betekent gelijk de sleutel ontvangen! Neem gerust contact op met de...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 101 m² - 116 m²

MEERSTERBORG TE SAPPEMEER

Wilt u graag in een nieuwbouwappartement wonen die al gereed is? Dat kan in Sappemeer! Het kleinschalige appartementencomplex Meersterborg is recentelijk opgeleverd. Dit betekent gelijk de sleutel ontvangen! Neem gerust contact op met de verkopend makelaar om een bezichtiging in te plannen!

Kijk voor de actuele informatie en beschikbaarheid op: nieuwwonengroningen.nl

BIJZONDERHEDEN:
* binnen een half uur rijden van de stad Groningen;
* oplaadpunt elektrische auto's op eigen terrein;
* complex is voorzien van een lift;
* eigen inpandige garage, eigen inpandige berging en terras/balkon;
* standaard voorzien van 2 slaapkamers;
* energielabel A+++;
* op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen.

LOCATIE
Meersterborg is een kleinschalig appartementencomplex met 3 woonlagen. Het appartementencomplex is gelegen op de hoek Noorderstaat-Kleinemeersterstraat te Sappemeer. Dit is de locatie waar voorheen het pand stond waar schilderszaak Tulp gevestigd was. Kenmerkend voor de locatie is dat alle belangrijke voorzieningen dichtbij zijn. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabij gelegen supermarkten en speciaalzaken. Ook een huisarts en een apotheek zijn lopend of met de fiets makkelijk bereikbaar. Het overdekte winkelcentrum De Hooge Meeren is dichtbij. De A7 is snel te bereiken, waardoor u binnen een half uur in Groningen kunt zijn en binnen een kwartier bij bijvoorbeeld het ziekenhuis in Scheemda. Het centrum van Veendam is met de auto eveneens binnen een kwartier te bereiken. Op circa 5 minuten fietsafstand ligt het treinstation Hoogezand-Sappemeer. Vanuit dit treinstation zijn er o.a. verbindingen met Groningen en Winschoten.

INDELING
U komt het appartement binnen via de entree/hal. Hier zit het separaat toilet, de inpandige bijkeuken met witgoedaansluiting, badkamer met douche, toilet en wastafel. Het appartement heeft twee slaapkamers van circa 10 en 13 m2 groot. De woonkamer met open keukenruimte is tezamen 48 m2 groot! De woonkamer en de grote slaapkamer geven toegang tot het terras/balkon (gelegen op het noorden) met uitzicht op Noorderstraat.

Standaard zijn alle appartementen voorzien van een eigen garage op de begane grond en een extra berging op de eerste verdieping.

Bouwnummer 2 is gesitueerd op de begane grond
Bouwnummer 4 is gesitueerd op de eerste verdieping
Bouwnummer 6 is gesitueerd op de tweede verdieping

DUURZAAM
De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Op het dak bevinden zich zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 449.500 - € 449.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 6
Start bouw 01-11-2022 0:00

Locatie

Plaats Sappemeer
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 101 m² - 116 m²
Inhoud 385 m³ - 425 m³

Ontdek de woning

Meersterborg, Sappemeer

Hier zult u wonen

Meersterborg, 9611 AR, Sappemeer

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Meersterborg, Meersterborg | Appartement, Sappemeer
Meersterborg, Meersterborg | Appartement, Sappemeer
Bekijk alle afbeeldingen
Meersterborg, Meersterborg | Appartement
9611 AR, Sappemeer

€ 449.500 - € 449.500 v.o.n.

  • 110 m² - 112 m²
  • 3 kamers
  • 2 beschikbaar