Munster fase 2b , 9951 SE, Winsum

  • 87 m² - 236 m²
  • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 465.000 - € 489.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND WONINGAANBOD FASE 2B Parallel aan de verkoop van het aanbod van Roosdom Tijhuis worden op de bouwnummers 1 en 2 en 33 en 34 andere woningen aangeboden. U heeft dus alle keuze en vrijheid om te kiezen welk woningtype bij u...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 87 m² - 236 m²

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND

WONINGAANBOD FASE 2B
Parallel aan de verkoop van het aanbod van Roosdom Tijhuis worden op de bouwnummers 1 en 2 en 33 en 34 andere woningen aangeboden. U heeft dus alle keuze en vrijheid om te kiezen welk woningtype bij u past.

SAMENWERKING MET ROOSDOM TIJHUIS
De kavels 1, 2, 33 en 34 zijn vanuit de gemeente Het Hogeland gereserveerd voor Roosdom Tijhuis uit Rijssen die zelf de kavels presenteert.
Door een goede samenwerking zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het verstandig kan zijn om voor meerdere doelgroepen een voorbeeld aanbod te presenteren op deze kavels.
Naast de kavels van Roosdom Tijhuis presenteren wij op de kavels 1 en 2 een bungalow met middel-lage kap en op de kavels 33 en 34 een bungalow met lage kap die met name bedoeld is voor de markt van medioren die weer wat compacter willen gaan wonen.
Op deze 4 kavels worden dus eigenlijk parallel op twee manieren gepresenteerd. Het optie waar het eerste een koper voor is wordt dus gerealiseerd. Als u enthousiast bent van één van de bouwplannen van Betaalbaar Vrijstaand is het dus een kwestie van snel doorpakken bij de verkopend makelaar Lamberink.

WONINGTYPE MEDIOR PLUS
Dit woningtype wordt 2 x aangeboden op de bouwkavels 1 en 2.
Alles bevindt zich de begane grond met alle gemakken voorzien, dus helemaal voorbereid op de toekomst
De woonkamer heeft een U-vormige plattegrond met de woonkamer aan de straatkant en de keuken aan de tuinzijde gericht. Op de begane grond is een master bedroom met walk-in-closet en badkamer en suite. Deze badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk. Daarnaast is er ook nog een apart toilet bij de entree. Tevens is een grote geïsoleerde berging aanwezig voor bijvoorbeeld de fietsen, voorraad en/of gereedschap. Vanuit verschillende ruimtes in de woning is de tuin middels openslaande deuren bereikbaar. In de keuken beleef je de ruimte optimaal door de vide.
De auto parkeert u onder de carport en de vlizotrap brengt u naar de bergzolder waar u nog veel spullen kwijt kunt.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig, een badkamer met wastafel en douch en een aparte techniekruimte.

WONINGTYPE MEDIOR
Dit woningtype wordt 2 x aanboden op de bouwkavels 33 en 34. De entree is de centrale plek in de woning waar alle vertrekken op uit komen.
Alles bevindt zich de begane grond met alle gemakken voorzien, dus helemaal voorbereid op de toekomst
Twee slaapkamers met de master bedroom genoeg ruimte voor kasten. De ruime badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. U krijgt bij dit woningtype een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger. Tevens is een grote berging aanwezig waar de technische installatie is opgesteld en er nog volop ruimte overblijft voor bijvoorbeeld de fietsen, voorraad en/of gereedschap.
Ook vanuit de entree is er toegang naar de ruime eetkeuken en aangrenzend de woonkamer. Vanuit deze beide vertrekken kijkt u via de tuin naar het water.
Grenzend aan de woonkeuken is een mooie overkapping waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht.
De auto parkeert u onder de carport en de vlizotrap brengt u naar de bergzolder waar u nog veel spullen kwijt kunt.

BELANGSTELLING?
Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende en kosteloze optie

LOCATIE
In de nieuwe wijk Munster krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur. Je woont in een prachtig waterrijke en groene omgeving. De woningen worden gebouwd op vijf eilandjes met daaromheen brede grachten. Elk eiland is per auto bereikbaar, en onderling zijn de eilanden verbonden via fiets- en wandelpaden. Lopend of fietsend kun je dus een leuk rondje eilanden doen, genietend van een heerlijk uitzicht over de landerijen. Op de fiets ben je ook binnen vijf minuten in het historische centrum.

DUURZAAM WONEN IN WINSUM
Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Kijk voor alle informatie over het project op: nieuwbouwgroningen.nl!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 465.000 - € 489.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 4

Locatie

Plaats Winsum
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 409 m² - 845 m²
Woonoppervlakte 87 m² - 236 m²
Inhoud 393 m³ - 1038 m³

Website

Ontdek de woning

Munster fase 2b, Winsum

Hier zult u wonen

Munster fase 2b, 9951 SE, Winsum

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Object
Munster fase 2b, Type Medior
9951 SE, Winsum

€ 475.000 - € 489.000 v.o.n.

  • 88 m² - 100 m²
  • 3 kamers
  • 0 beschikbaar
Munster fase 2b, Type Medior plus, Winsum
Munster fase 2b, Type Medior plus, Winsum
Bekijk alle afbeeldingen
Munster fase 2b, Type Medior plus
9951 SE, Winsum

€ 553.000 - € 569.000 v.o.n.

  • 146 m² - 146 m²
  • 4 kamers
  • 1 beschikbaar