Munster fase 3, Bouwkavels , 9951 SE, Winsum
Omschrijving
PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN MUNSTER AANBOD BOUWKAVELS: 2 bouwkavels op nummers 52 en 53 Kies je één van deze vrije bouwkavels dan ben je vrij in selectie van architect en aannemer en bepaal je uiteraard ook zelf jouw eigen afwerkingsniveau. BOUWKAVELS /...
Toon meerKenmerken
PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN MUNSTER
AANBOD BOUWKAVELS:
2 bouwkavels op nummers 52 en 53
Kies je één van deze vrije bouwkavels dan ben je vrij in selectie van architect en aannemer en bepaal je uiteraard ook zelf jouw eigen afwerkingsniveau.
BOUWKAVELS / HET PLAN
Het plan bestaat uit verschillende fasen. Voor fase 3 komen 2 particuliere bouwkavels beschikbaar, ieder bestemd voor de bouw van 1 vrijstaande woning. Jouw bouwplan moet voldoen aan de eisen zoals deze zijn opgenomen in het Bestemmingsplan/bouwregels “Winsum, Munster, woningbouw fase 2 en 3” met identificatienummer NL.IMRO.1966.Munsterfase2en3-ON01 van de gemeente Het Hogeland. Tevens moet er rekening worden gehouden met het beeldkwaliteitsplan, bijlage 1 van het bestemmingsplan.
BESTEMMINGSPLAN / BOUWREGELS
Voor het bouwen van een vrijstaande woning gelden de volgende regels:
• De voorgevel van een hoofdgebouw zal in of ten hoogste 2 meter achter de aanduiding ‘gevellijn’ worden gebouwd.
• De afstand van het hoofdgebouw of tot de zijdelingse perceelgrens bedraagt ten minste 2,00 meter.
• De goothoogte van een hoofdgebouw zal ten hoogste 7,00 meter bedragen.
• De dakhelling van een hoofdgebouw zal ten minste 300 en ten hoogste 600 bedragen.
AAN- EN UITBOUWEN, BIJGEBOUWEN EN OVERKAPPINGEN
• De aan- uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen worden ten minste 1 meter achter de voorgevel van een hoofdgebouw, dan wel in het verlengde daarvan gebouwd.
• De aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen worden ten minste 1 meter vanaf de grens dan wel op de zijdelingse perceelsgrens gebouwd.
• De gezamenlijke oppervlakte van de aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen zal ten hoogste 50 m² bedragen.
• De bouwhoogte van een aan- of uitbouw of overkapping zal ten hoogste 3,50 meter bedragen.
• De goothoogte van een bijgebouw zal ten hoogste 3,50 meter bedragen.
• De bouwhoogte van een bijgebouw zal ten hoogste 5,50 meter bedragen.
• Erkers mogen voor de aanduiding ‘gevellijn’ worden gebouwd met inachtneming van de volgende regels:
- De breedte bedraagt maximaal 50% van de breedte van de gevel.
- De diepte bedraagt 1,50 m gemeten vanaf de gevel.
- De diepte bedraagt maximaal 50% van de diepte van de tuin, gemeten tussen de gevel en de openbare ruimte.
PARKEREN
De koper is verplicht om 2 parkeerplaatsen aan te leggen op eigen terrein.
MEER LEENCAPACITEIT VANAF 1 JANUARI 2024
Vanaf 1 januari 2024 zijn de leennormen voor het hypothecair krediet op een aantal punten gewijzigd. Dat houdt onder andere in dat je voor de aankoop van een nieuwbouwwoning méér mag lenen. De extra leencapaciteit voor de woningen in Munster bedraagt maar liefst € 40.000,-. Dit is goed nieuws voor als je interesse hebt in één van de beschikbare woningen in het nieuwbouwplan Munster.
Energielabel is bepalend bij hypotheekverstrekkingen
Één van de wijzigingen is dat vanaf 1 januari 2024 het energielabel van je woning leidend is bij de hypotheekverstrekking. Hoe beter het energielabel is, hoe meer leenruimte je kunt krijgen. De woningen in Munster zijn voorzien van triple glas, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Mede hierdoor zijn de woningen energieneutraal en hebben een voorlopig energielabel van A++++. Aanvullende meerwerkopties kunnen invloed hebben op het energielabel van de basiswoning.
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.
Algemeen
Bouw
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Indeling
Buitenruimte
- geen tuin
Bergruimte
Parkeergelegenheid
- geen garage