Nieuwbouw-Kloosterakker, Assen
9408, Assen

Nieuwbouw-Kloosterakker, 9408, Assen

Omschrijving

Het is zover! De gemeente Assen start met de verkoop van de eerste kavels in het plan Kloosterakker. Dit plan is het eerste deel van de nieuwe uitbreiding van de wijk Kloosterveen aan de westrand van de stad. Er worden in deze eerste ronde 47 vrije kavels...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats Assen
Land NL
Website

Uitgebreide omschrijving

Het is zover!

De gemeente Assen start met de verkoop van de eerste kavels in het plan Kloosterakker. Dit plan is het eerste deel van de nieuwe uitbreiding van de wijk Kloosterveen aan de westrand van de stad. Er worden in deze eerste ronde 47 vrije kavels uitgegeven, 33 hiervan zijn bedoeld voor vrijstaande woningen en 14 voor twee-onder-één-kapwoningen. De inschrijvingsperiode hiervoor start op 2 juni en eindigt op 16 juni, waarna op 21 juni een loting plaats vindt. Op dit moment zijn er verschillende projecten in voorbereiding. Lamberink Nieuwbouwmakelaars start naar verwachting deze zomer met de verkoop van de eerste fase. In Kloosterakker staan verschillende woningtypen gepland; rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en de verkoop van vrije kavels. Voor alle onderdelen ben je bij Lamberink op het juiste adres!

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het van belang om in een vroeg stadium te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink staan je ook bij het nieuwbouwplan Kloosterakker graag terzijde met raad en daad. Juist nu er nog geen nieuwbouwwoningen te koop staan ben je in deze fase van harte welkom om je uitgebreid te laten informeren.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met onze specialisten voor een waardebepaling van je eigen woning, een nieuwbouw-hypotheekgesprek of een inspiratiegesprek voor het ontwerpen en bouwen van je eigen droomhuis in ons Woonwensfabriek Inspiratiecentrum.

Zo ben jij alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

Lamberink, het gemak van alles onder één dak!
Geïnteresseerd? Abonneer je op de nieuwsbrief en laat jouw woonwensen achter!

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  5.530
 • Vrouwelijke inwoners

  5.570
 • Inwoners Assen

  33.368
 • Inwoners Assen

  34.183
 • Auto('s)

  1,3 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 223.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie