Vakantiepark De Kleine Belties, Hardenberg

Omschrijving

Uw tweede thuis!

Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. In 70 jaar is “De Kleine Belties” van een boerencamping uitgegroeid tot een vakantiepark met veel faciliteiten zoals een moderne horeca en een overdekt zwembad. Tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast Recreatieteam met activiteiten voor het hele gezin. In het voor- en...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Norden en Hazenbos
  1.030 mannen
 • Inwoners Norden en Hazenbos
  1.065 vrouwen
 • Auto's
  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 164.000,-
 • Inwoners Hardenberg
  30.458 mannen
 • Inwoners Hardenberg
  29.753 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

Uw tweede thuis!

Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. In 70 jaar is “De Kleine Belties” van een boerencamping uitgegroeid tot een vakantiepark met veel faciliteiten zoals een moderne horeca en een overdekt zwembad. Tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast Recreatieteam met activiteiten voor het hele gezin. In het voor- en naseizoen is het een ideale plek voor de 55 plussers en jonge gezinnen.
Het park kenmerkt zich door een christelijke signatuur. Op zondag zijn bepaalde faciliteiten gesloten en kunt u optimaal genieten en ontspannen in een ongedwongen christelijke sfeer.

Belties Bospark
Het “Belties Bospark” is een deel van het Vakantiepark waar luxe mobiele bungalows geplaatst worden. Deze bungalows staan midden in de prachtige Overijsselse natuur. Vanuit uw bungalow geniet u van de prachtige natuur en ervaart u het echte buitenleven.
De bungalows worden midden in de natuur geplaatst en op een natuurlijke manier aangelegd. Alle bungalows worden in dezelfde stijl gemaakt, u kunt wel kiezen uit verschillende modellen.

Alle modellen hebben een luxe uitstraling en zijn van veel gemakken voorzien zoals, een Intergas CV ketel, luxe badkamer, complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, koelkast en diepvriesladekast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en droger.

De Bospark bungalows worden verdiept geplaatst en aangesloten op 25 ampère stroom, water, gas, riolering, CAI en wifimodem. De onderkant wordt dichtgezet met Sandwich platen voor een goede isolatie. De infrastructuur rondom de bungalow wordt door ons aangelegd met bestrating en planten.

*De op deze pagina getoonde afbeeldingen en inrichtingen van reeds gebouwde bungalows kunnen afwijken van het originele ontwerp.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Aangeboden sinds 2 maanden geleden
Bouw
Locatie
Plaats Hardenberg
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 130 m³ - 130 m³
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.