Landelijk wonen in Leens, Halfvrijstaande woning, bouwnummer: 62 , 9965 SJ, Leens

  • 125 m²
  • A_PPP
€ 344.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

LANDELIJK WONEN IN LEENS **DE BOUW IS GESTART!** Kijk voor meer informatie op: nieuwwonengroningen.nl! WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

LANDELIJK WONEN IN LEENS

**DE BOUW IS GESTART!**

Kijk voor meer informatie op: nieuwwonengroningen.nl!

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN LEENS
In het pittoreske dorp Leens, waar de tijd lijkt te vertragen en de charme van vervlogen dagen nog altijd voelbaar is, huist een gemeenschap doordrenkt met warmte en gezelligheid. Gelegen te midden van uitgestrekte groene velden, is dit een ideale omgeving voor wandelingen en fietstochten. De gemeenschap van Leens straalt een warmte uit die diep geworteld is in de harten van de mensen die er wonen. Buren zijn geen vreemden, maar vrienden die elkaar steunen in zowel vreugdevolle als uitdagende tijden. Ook is er een levendig verenigingsleven en is er in Leens een sporthal aanwezig. Het dorp Leens is niet alleen een plek op de kaart; het is een thuis, een plek waar de echo's van het verleden samensmelten met de belofte van de toekomst.

Met de auto ben je in circa een kwartier in Winsum, het mooiste dorp van Nederland en in circa een half uur in de stad Groningen. Regelmatig gaan er bussen via Winsum naar Groningen en sta je binnen 40 minuten in de bruisende binnenstad.

INDELING
De begane grond heeft een indeling waarbij in de basis de woonkamer aan de straatzijde zit en de keuken aan de tuinzijde. Het is mogelijk de tuinzijde met 1.20 of 2.40 meter uit te breiden. In de entree is naast de meterkast ruimte voor de garderobe. De trap heeft standaard een trapkast. Middels de tuindeur is de tuin bereikbaar.

De verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een riante badkamer met wastafel, douche en toilet.

De zolder is bereikbaar via de vaste trap. De zolder is groot genoeg voor het plaatsen van een vierde slaapkamer. Voor de installatie en wasmachine/droger is een aparte ruimte gemaakt.

KENMERKEN
* Energielabel A+++!
* Gasloos en energiezuinig;
* Met zonnepanelen;
* Lucht/water warmtepomp;
* Vloerverwarming op de begane grond en laagtemperatuur radiatoren op de verdieping;
* Warmteterugwinning op de ventilatielucht (WTW);
* Inclusief sanitair en tegelwerk;
* Kunststof kozijnen;
* Vele uitbreidingsmogelijkheden.

DE ARCHITECTUUR
De architectuur is eigentijds met een lichte verwijzing naar de jaren dertig. De woningen zijn opgetrokken in twee kleuren steen. De kap heeft antracietkleurige dakpannen en een overstek. De bergingen aan de tuinzijde steekt niet uit, zodat de tuin en het terras over de volledige breedte van de kavel loopt.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
De woningen zijn energiezuinig en voldoen aan de nieuwste BENG eisen. De naam zegt het al: Bijna Energie Neutraal Gebouw, wat inhoudt dat u nagenoeg geen energie meer gebruikt voor verwarming en ventilatie. De verwarming is een vloerverwarming op de begane grond die ook kan koelen. Hiervoor wordt een luchtwarmtepomp gebruikt. De ventilatie is een warmte-terugwin-installatie, zodat hier ook zeer weinig energie voor wordt gebruikt. De woning is voorzien van een isolerende drielaagse beglazing (uitgezonderd de berging).

Ter voorkoming van onderhoud is de woning voorzien van kunststof kozijnen en goten, schilderwerk is dus niet meer nodig. Voor de energieopwekking is de woning voorzien van zonnepanelen op het dak. Je huis is dus op de toekomst voorbereid!

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 344.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2025
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak schilddak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 28

Locatie

Adres Oosterlaagte
Plaats Leens
Provincie Groningen
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 125

Indeling

Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PPP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • centrale voorziening

Buitenruimte

Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin positie WEST
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Landelijk wonen in Leens, Halfvrijstaande woning, bouwnummer: 62, Leens

Hier zult u wonen

Landelijk wonen in Leens, Halfvrijstaande woning, bouwnummer: 62, 9965 SJ, Leens

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.