Zuidoever fase 2, Type Ereprijs | vrijstaande woning , 9351 ZW, Leek

 • 164 m² - 164 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

AANMELDEN EN INSCHRIJVEN OP DE PROJECTSITE Belangstelling? Neem contact op met de makelaar en/of meld je aan op woneninzuidoever.nl! DE BOUW VAN DE EERSTE FASE IS GESTART De bouw van de woningen type Veldkers (nrs 2 t/m 5) en type Zenegroen (nrs 14 t/m 17) zijn...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 164 m² - 164 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

AANMELDEN EN INSCHRIJVEN OP DE PROJECTSITE
Belangstelling? Neem contact op met de makelaar en/of meld je aan op woneninzuidoever.nl!

DE BOUW VAN DE EERSTE FASE IS GESTART
De bouw van de woningen type Veldkers (nrs 2 t/m 5) en type Zenegroen (nrs 14 t/m 17) zijn gestart. Belangstelling voor een vrijstaande woning en/of een twee onder één kap woning in de vervolgfase? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek naar de mogelijkheden.

NOG ENERGIEZUINIGER? WAT LEVERT MIJ DIT OP?
Bereken nu vlug en eenvoudig op de projectwebsite woneninzuidoever.nl wat je nieuwe energielasten worden als je een woning koopt in Zuidoever en vergelijk dat met je huidige energiekosten. Blij verrast? Laat het ons weten. Wij gaan graag vrijblijvend in gesprek met jou om het plan, de woning en het proces toe te lichten.

18 STOERE WONINGEN MET VEEL VARIATIE
Aan de zuidkant van Leek, in de groene, waterrijke wijk Oostindië Zuid worden deze woningen binnenkort gerealiseerd..
Het gevarieerde plan bestaat uit verschillende types twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen, in een stoere mix van metselwerk en hout. De woningen zijn energieneutraal, voldoen aan de BENG-2 norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw), zijn volledig gasloos én je kunt een groenverklaring krijgen voor extra rentekorting op je hypotheek, waardoor je je woonlasten laag houdt! Er is variatie in hoog- en laagbouw en ook wat betreft uitstraling, gevels, indeling en kapvorm is het plan heel speels van opzet.

TYPE EREPRIJS = LEKKER VEEL LICHTINVAL
De vrijstaande woningen van het type Ereprijs liggen aan de Haagwinde aan de rand van het plan. Hierdoor pluk je optimaal de vruchten van deze prachtige groene en waterrijke woonplek. Wat alle vrijstaande woningen gemeen hebben is de royale woonkamer van circa 40 tot 44 m2 en de woonkeuken aan de tuinkant. Het zijn de pluspunten die jouw woonplezier op deze geweldige locatie meer dan compleet maken. Type Ereprijs beschikt over drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Bij deze woning is de tweede verdieping uit te breiden met 1 of 2 extra kamers. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. De badkamer krijgt standaard een ligbad en dubbele wastafel.

JOUW WOONCOMFORT
* Woonoppervlakte van 164 tot 167 m2;
* Kaveloppervlakte van 563 tot 639 m2;
* Ruime erker aan de zijkant, ter plaatse van de keuken (bouwnummer 1 en 6);
* Ruime woonkamer (circa 40 m2) en tuingerichte keuken;
* Drie ruime slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping;
* Op de ruime 2e verdieping zijn 1 of 2 extra kamers te realiseren;

* Comfortabele vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping;
* Badkamer en toilet voorzien van sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch;
* Standaard aangebouwde stenen berging/garage voorzien van een groen sedumdak;

* Woningen voldoen aan de BENG-2 norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw);
* Duurzame lucht-water-warmtepomp;
* Zonnepanelen op het dak (ca. 10 – 14 stuks, afhankelijk van het woningtype);
* Slim ventilatiesysteem voor een comfortabel binnenklimaat;

* Vele uitbreidingsmogelijkheden!

Met de beschikbare opties, maak je het bovendien helemaal naar jouw wens; bijvoorbeeld een uitbouw van 1200 of 2400 mm, dubbele tuindeuren, een schuifpui of een vierde (slaap)kamer op de 2e verdieping.

JE TREFT HET IN OOSTINDIE ZUID
in Oostindië Zuid is alles op loop- en fietsafstand. Zo vind je er een brede school inclusief kinderopvang en peuterspeelzaal. Daartegenover liggen de voetbalvelden van VEV ’67 en in de verschillende parken in de buurt kunnen kinderen van alle leeftijden zich lekker uitleven. Ook het voortgezet onderwijs en andere sportvoorzieningen zijn vlakbij. En wil je op stap, dan wijk je gewoon uit naar een van de gezellige restaurants en cafés in het centrum van Leek. Hier vind je ook een uitgebreid aanbod aan winkels. Je rijdt bovendien zo de A7 op. In 15 minuten ben je met de auto al in Drachten of Groningen. Ook is er een uitstekende Q-link busverbinding.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 7

Locatie

Plaats Leek

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 611 m² - 611 m²
Woonoppervlakte 164 m² - 164 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • tuin rondom
Hoofdtuin TUIN_RONDOM
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • aangebouwd steen
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.