JE HUIS VERKOPEN OF JE HUIS GOED VERKOPEN? - 53893

JE HUIS VERKOPEN OF JE HUIS GOED VERKOPEN?

Voor dat laatste ben je bij Lamberink Makelaars aan het juiste adres!

Met ons unieke Verkoop-Zeker-Plan gaan we een stap verder dan de gemiddelde dienstverlening die je van een verkoopmakelaar mag verwachten.

Ik wil mijn huis goed verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt je in onze privacy statement
Verkoop Zeker Plan
 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning
  We zetten een zeer uitgebreid marketingpakket in. En halen werkelijk alles uit de kast om jouw huis zo perfect mogelijk te presenteren. Ook met enkele prachtige extra tools die je niet overal tegenkomt en waarmee jouw huis nóg meer attentiewaarde krijgt.
 2. Een stap verder in marktbereik
  Niet alleen via Funda trekken we kijkers. Ook uit ons eigen grote zoekersbestand (12 vestigingen in het Noorden) en via onze landelijke netwerken als partner in Dynamis (met o.a. label Dynamis Exclusief) en als lid van Buitenstate (specialisten in Landelijk Wonen).
 3. Een stap verder in het matchen van Vraag & Aanbod
  Zoekers uit ons eigen netwerk. Kijkers die net zijn afgevallen bij een andere woning. Verkopers die wat anders willen kopen. Allemaal kansen die onze makelaars graag benutten om ‘Een-Tweetjes’ te maken tussen vraag & aanbod van onze 12 vestigingen. Onze vijver is groot: maar liefst heel Noord-Nederland! Ook jouw huis kan hiervan profiteren!
 4. Een stap verder in zekerheid
  We onderscheiden ons verder met twee extra diensten die je als verkoper beslist meer zekerheid bieden. Met de 1e extra dienst kan de koper sneller beslissen en met de 2e extra dienst sta jij er niet alleen voor wanneer de koper zijn verplichtingen niet nakomt. Wat die beide extra diensten precies inhouden? We leggen het je graag uit in een persoonlijk gesprek.
 5. Een stap verder in tijd en aandacht
  Onze makelaars gaan niet voor de snelle deal maar voor de beste opbrengst. We besteden veel tijd aan de bezichtigingen en kennen geen beperking aan het aantal uren die we in jouw opdracht steken. We zijn pas tevreden als we zeker weten dat we er alles aan gedaan hebben om voor jouw huis de beste deal t.a.v. prijs en voorwaarden te sluiten.
Verkoop Zeker Plan

Bewezen resultaat

Dat onze aanpak werkt blijkt uit de vele positieve reviews die we krijgen. En uit het aantal tevreden cliënten dat de verkoop van hun woning aan Lamberink Makelaars hebben toevertrouwd.

Maar liefst 720 verkopers gingen jou in 2021 voor! Daarmee hoort Lamberink ook in het afgelopen jaar tot de best verkopende makelaars van het Noorden.

Verkoop Zeker Plan

Lamberink. Het gemak van alles onder 1 dak

Verkoop Zeker Plan

Combi-deal korting

Mocht je naast de verkoopopdracht ook onze hulp en expertise willen inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning en/of advies over het af- of oversluiten van een hypotheek, een nieuwbouwwoning of WoonGereed? Dan hebben wij nu wel een héél aantrekkelijke actie voor jou!

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting is! De totale korting kan oplopen tot maar liefst € 1.700,-.

Dus kies je voor Lamberink, dan heb je niet alleen het gemak maar óók het voordeel van alles onder één dak!