Lokaal geworteld, persoonlijk en betrokken.

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Lokaal geworteld, persoonlijk en betrokken.

Homepage new

Wat is jouw woonwens?

Groter wonen of juist kleiner? Wellicht is een nieuwbouwhuis iets? Je huidige hypotheek en/of verzekeringen laten doorlichten? Verbouwen of verhuizen? Wat jouw woonwensen ook zijn, breng ze in beeld. Wij helpen je graag.

Lees meer

Homepage new

Waarom Lamberink

Bij Lamberink vindt u alle diensten onder één dak. Met een enthousiast team bieden wij volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. Bij al onze verschillende diensten staat u als klant altijd op nummer 1. Dat laten we zien door onze betrokken manier van werken. Immers door tevreden klanten zijn we groot geworden. Inmiddels de grootste van het Noorden en Top 10 Fullservice makelaar van Nederland.

Homepage new

Het gemak van alles onder één dak

  • Huis kopen en verkopen
  • Huis (ver)huren
  • Aankoopmakelaar
  • Hypotheken en verzekeringen
  • Droomhuis op eigen kavel
  • Nieuwbouwprojecten
  • Taxaties
  • Bedrijfshuisvesting

Wij zijn er voor u. Juist nu.

Wij worden veel gebeld met vragen over de mogelijke gevolgen van het Coronavirus. Gaat mijn woningverkoop nog wel door? Zijn er gevolgen voor de rente bij het afsluiten van mijn hypotheek? Is het wellicht verstandiger om nu alvast te taxeren? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u die vragen ook heeft. Daarom staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mogelijke zorgen weg te nemen.

Wij hanteren de veiligheidsrichtlijnen vanuit de overheid en het RIVM.

Verkoopplannen maar op dit moment liever even geen makelaar over de vloer?

Doe de online waardebepaling, onze makelaar kijkt virtueel met je mee en geeft jou een indicatie van de waarde van jouw woning.

Online waardebepaling

Ook als jij jouw droomhuis hebt gezien, dan bezichtig je toch gewoon op afstand?

Op afstand bezichtigen? Jazeker, thuis vanaf de bank. De makelaar laat jou via Facetime, Skype of een livestream de ins- & outs van jouw droomhuis zien. Plan direct jouw virtuele bezichtiging in.

Plan virtuele bezichtiging

Wat is jouw huis waard?

Met een gratis waardebepaling krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen
Lamberink
8.2 10 1 4

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie