Oostersingel 11 , 9401 JX, Assen

  • G
€ 3.500 p.m.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Te huur Een fraaie, statige stadsvilla, oorspronkelijk gebouwd tegen het einde van de 19e eeuw als woning, en rond het einde van de 20e eeuw zeer oordeelkundig verbouwd tot kantoor. Ligging en parkeren De locatie is bij uitstek geschikt voor zakelijke...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 350 m²

Te huur
Een fraaie, statige stadsvilla, oorspronkelijk gebouwd tegen het einde van de 19e eeuw als woning, en rond het einde van de 20e eeuw zeer oordeelkundig verbouwd tot kantoor.
Ligging en parkeren
De locatie is bij uitstek geschikt voor zakelijke dienstverlening; gebouwen en gebruikers in de directe omgeving zijn o.a. de Rechtbank, het Stadhuis, Maandag, enkele makelaars en notarissen. Het gebouw is gelegen op een perceel eigen terrein van ongeveer 700 m², met aan de achterzijde 6 parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.
Indeling en omvang
Het pand omvat beneden ongeveer 165 m² hoogwaardige kantoren, een sanitair blok, kitchenette en spreekkamers; op de verdieping bevinden zich nog een drietal kantoren, toilet en installatieruimte. De zolder bestaat uit een paar ruimten, die zich lenen voor archief. Mogelijk is hier, afhankelijk van de behoefte, nog een royaal extra kantoor te realiseren.
Opleveringsniveau en installaties
Het opleveringsniveau is nagenoeg turn-key en relatief hoogwaardig: enkele steekwoorden zijn gipsen plafonds met ornamenten, deels natuurstenen vloer, hoogwaardige wanden en systeemplafonds. Voorts is het gebouw toegerust met een uitgebreide installatie voor verwarmen, koelen en ventileren, in overeenstemming met de hoge eisen van de voormalige gebruiker "Frieslandbank".
Voorwaarden
Huuraanbieding op basis van ROZ huurcontract (met aanvullende bepalingen), in principe 5 plus 5 jaar, vooruitbetaling per kwartaal, 3 maanden bankgarantie en indexering conform CPI-cijfer alle huishoudens.
Aanvaarding
in overleg
Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Beschermd stadsgezicht Assen", met de bestemming "kantoor".
Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.
Huurprijs
€ 3.500,- per maand exclusief B.T.W., geen servicekosten. BTW vrije verhuur met slechts 2,5% opslag BTW-schade.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij zullen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 3.500 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Oostersingel 11
Plaats Assen
Provincie Drenthe
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Kantoor

Oppervlakte 350 m²
Oppervlakte in units vanaf 350 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 6

Energie

Energielabel G
Energielabel einddatum 2031-09-14

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Oostersingel 11, 9401 JX, Assen
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.