Tjongervallei 10 , 8413 CS, Oudehorne

  • B
€ 1.250.000 k.k.
Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Stelt u zich voor; u opent ’s ochtends de gordijnen en ziet de reeën en hazen door de achtertuin lopen. De ooievaars met jongen zitten op het nest en een vroege recreant vaart in de verte voorbij over de Tjonger. U hoort verder niets dan de vogels fluiten. Het is...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 48 m²

Downloads

Kadastrale kaart

Stelt u zich voor; u opent ’s ochtends de gordijnen en ziet de reeën en hazen door de achtertuin lopen. De ooievaars met jongen zitten op het nest en een vroege recreant vaart in de verte voorbij over de Tjonger. U hoort verder niets dan de vogels fluiten. Het is gelukt, u heeft het mooiste plekje in Friesland gevonden.

TE KOOP
Onder architectuur gebouwd landgoed op een perceel van totaal 8.860 m².
Goed onderhouden en in de afgelopen jaren verduurzaamd naar een energielabel B. Middels het toevoegen van zonnepanelen zal dit label eenvoudig verbeterd kunnen worden naar een energielabel A.

Als ondernemer kunt u op deze plek wonen en werken in zijn mooiste vorm combineren.
Zonder grote aanpassingen te hoeven doorvoeren kan hier eenvoudig een kangoeroewoning of een zorgplek worden gecreëerd. Tegelijkertijd betreft het de ideale woning voor grote gezinnen dankzij de aanwezigheid van meerdere slaapkamers, badkamers, bergruimte en uitbreidingsmogelijkheden.

LOCATIE
De Tjongervallei 10 en 10a in Oudehorne ligt aan een rustige (bestemmings-)weg met aan de voorzijde het natuurgebied de Kiekenberg. Het is hier prachtig wandelen en fietsen, met afwisseling van heideveldjes, bosperceeltjes, houtwallen, singels en een stelsel van vaarten en wijken door de Tjongervallei.

Middels een paar autominuten vindt u gemakkelijk aansluiting naar de grote steden via de snelwegen A32, A7/A6 en de N381. Steden als Amsterdam en Utrecht zijn hierdoor binnen 1 uur en 45 minuten bereikbaar.

OPPERVLAKTE en INDELING
Indeling: hal, ruime living met toegang tot diverse terrassen (totaal opp. ca. 65m2 incl. keuken), luxe open keuken met inbouw apparatuur, gang, toilet, ouderslaapkamer met badkamer (ligbad, douche en dubbele wastafel), bijkeuken.

Praktijk met eigen entree; hal/wachtruimte, toilet, 2 behandelkamers.

Verdieping.: 3 slaapkamers met balkon, 2 badkamers (douche en vaste wastafel en aparte toilet), vaste kasten, dakterras en een grote beloopbare vliering.

Kelder/souterrain: totaal oppervlak: ca. 180m2; 4 ruimtes , provisiekamer en CV ruimte. Voorzien van elektra, verwarming, veel daglicht en divers sanitair aanwezig. Voor velerlei doeleinden geschikt (slaapkamers, hobbykamer, sportruimte of inpandige stalling van uw klassiekers via aanwezige hellingbaan).

Bijzonderheden: vloerverwarming, natuursteenvloer, extra isolatievoorzieningen, krachtstroom, mechanische ventilatie met warmtewisselaar, centraal stofzuigsysteem, luxe sanitair etc.

Het vrijstaande bijgebouw is volledig geïsoleerd en voorzien van o.a. elektra en water. Het bijgebouw is volledig bezolderd met brede dakkapellen en bereikbaar via een vaste trap. Het bijgebouw is momenteel in gebruik als trainings- & coachingsruimte, maar is ook zeer geschikt voor praktijk of kantoor aan huis. Het zou tevens perfect als bed and breakfast- of groepsaccommodatieruimte kunnen dienen, of zelfs als luxe (paarden)stalling.

Het buitenterrein biedt een ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde. Het perceel grenst verder aan de omliggende weilanden met in de verte een kudde schapen en de rivier de Tjonger.

BESTEMMING
Op de locatie is de bestemming “Woondoeleinden II” van toepassing waarbinnen wonen gecombineerd kan worden met kleinschalige bedrijvigheid (o.a. praktijk aan huis). Een kandidaat koper is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Gedetailleerde informatie kan worden verkregen bij de gemeente Heerenveen.

Energielabel B

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopovereenkomst met aanvullende bepalingen.

AANVAARDING
In overleg

Wilt u meer zien van deze woning? Kijk kan op; https://lamberink.nl/exclusief/aanbod/tjongervallei-10-oudehorne-dn103936 voor meer informatie, 360 graden foto's en uitgebreide video.

Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
Vestigingen in: Groningen - Appingedam - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Coevorden - Emmen - Drachten - Leeuwarden

Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op BBMI. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Nevenfuncties
  • Maatschappelijk vastgoed
Bouwjaar 2000
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Tjongervallei 10
Plaats Oudehorne
Provincie Friesland
Land Nederland
Ligging
  • Landelijk gebied

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 437 m²

Kantoor

Oppervlakte 48 m²
Oppervlakte in units vanaf 48 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2033-02-22

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Kadastrale kaart

Ontdek de kantoorruimte

Tjongervallei 10, 8413 CS, Oudehorne

Locatie

Tjongervallei 10, 8413 CS, Oudehorne

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.