Huurwoningen Drenthe

Huurwoningen Drenthe

16.07 Woning huren Drenthe

Huurwoningen in Drenthe

Steeds meer mensen verruilen de grote stad met veel lawaai, gehaast in voor rust, ruimte en veiligheid. Deze rust, ruimte en veiligheid vindt u in Drenthe. Een van de vele voordelen om te kiezen voor een huurwoning in Drenthe. Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een woning huren in Drenthe? Dan helpen we u graag verder. Met jarenlange ervaring in de huizenmarkt, onze kennis en persoonlijk advies helpen we u graag mee met het vinden van uw huurwoning in Drenthe. Naast de huurwoningen bieden wij ook nog een aanbod met huizen te koop in Drenthe aan. Geintresseerd in nieuwbouw? Bekijk dan eens het aanbod nieuwbouw in de provincie Drenthe.

16.07 Woning huren Drenthe

Huis huren in Drenthe

Drenthe heeft veel te bieden. De rust, ruimte en uitgestrekte landschappen. Drenthe heeft veel kleine dorpjes maar ook grotere steden zoals Assen, Emmen en Hoogeveen. In de dorpjes hangt een gemoedelijke sfeer, veel mensen kennen elkaar. Voor vele mensen is dit het gevoel van thuiskomen. Bent u op zoek naar rust, ruimte en gezelligheid? Dan is Drenthe echt de provincie om in te wonen!

Landelijk (Dynamis) netwerk

Grote database met huurwoningen

Uitgebreid marketingpakket

Uw woonwensen staan centraal

Een huurhuis uitkiezen doet u niet zomaar, hier moet u goed over na denken. Thuis moet een plek zijn waar u helemaal uzelf kan zijn en tot rust kan komen. Het is verstandig om alvast uw woonwensen inzichtelijk te hebben. Maak hiervoor een checklist en bedenk voor u zelf wat u belangrijke dingen vindt. Hierbij kunt u denken aan de ligging, algemene staat van de woning, indeling, keuken, sanitair en overige voorzieningen. Allemaal aspecten die u kunt noteren op uw checklist.

Uw woonwensen staan centraal. We denken en kijken graag met u mee. We vinden het in ieder geval ontzettend belangrijk dat we samen een huurhuis voor u vinden wat helemaal voelt als een thuis.

16.07 Woning huren Drenthe

Het woningaanbod van Lamberink

Bij Lamberink kunt u terecht als u op zoek bent naar een huurwoning in Drenthe. Met ons aanbod huurwoningen in Drenthe is er voor ieder wat wils. Of u nu in een van de steden of dorpen wil gaan wonen, we denken en kijken graag met u mee. Neem eens een kijkje tussen ons woningaanbod en laat u inspireren.

Hoe werken wij?

Bij Lamberink makelaars in Drenthe werken we in een aantal verschillende stappen. Huren werkt heel eenvoudig mits u aan bepaalde eisen voldoet. Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning in Drenthe? Dan moet u aan de volgende eisen voldoen: netto maandinkomen van minimaal driemaal de huur, minimaal 18 jaar en geen BKR-registratie. Heeft u dit inzichtelijk en voldoe u aan deze drie eisen? Dan kunnen we gaan bezichtigingen!

We maken een afspraak om de gewenste huurwoningen in Drenthe te bekijken. Wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk weet over uw toekomstige huurwoning, daarom krijg u van onze alle benodigde informatie, kostenoverzicht en de voorwaarden van de huurovereenkomst. Bent u enthousiast? Dan vragen we toestemming van de verhuurder en vindt er een screening plaats. Als alles in orde is en akkoord van beide kanten dan gaat u het huurcontract ondertekenen. Gefeliciteerd met uw huurwoning in Drenthe!

Uw woonwensen staan centraal

Laat een zoekopdracht achter en wij houden u op de hoogte van het laatste aanbod.

Zoekopdracht plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie