De Draverij, De Draverij | type D , 9641 AB, Veendam

  • 89 m² - 89 m²
€ 325.000 - € 325.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR: BOUWNUMMER 4! IS DIT UW THUIS? WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in het laatste appartement, neem dan contact met ons op en wij reserveren dit appartement vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 89 m² - 89 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Buurtstatistieken Veendam-Centrum

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR: BOUWNUMMER 4! IS DIT UW THUIS?

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in het laatste appartement, neem dan contact met ons op en wij reserveren dit appartement vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

DE WERKZAAMHEDEN ZIJN GESTART
De Rabobank die aan het Museumplein in Veendam was gevestigd, is inmiddels gesloopt en maakt plaatst voor het project De Draverij. De werkzaamheden zijn in volle gang, dit houdt in dat u niet meer hoeft te wachten tot er genoeg kopers zijn, want die zijn er!
Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Haak nu nog aan en uw bouwwensen kunnen tijdens de bouw nog mee worden genomen.

Belangstelling? Kijk voor de actuele en volledige presentatie op: nieuwwonengroningen.nl!

HET PROJECT EN DE LOCATIE
Aan het Museumplein in Veendam, op de plek waar jarenlang de Rabobank gehuisvest was, worden 36 comfortabele appartementen 'De Draverij' gerealiseerd. Het winkelcentrum, vanBeresteyn theater en talloze gezellige restaurants bevinden zich om de hoek. En voor een korte wandeling loopt u zo naar het Hertenkamp of het Julianapark.
Veendam heeft een levendig centrum met een uitgebreid aanbod van winkels en eetgelegenheden. Elke maandag is er een weekmarkt op het Museumplein en op donderdag op het Raadhuisplein. In het centrum is altijd wat te beleven. Veendam is centraal gelegen aan de rijksweg N33. Zo bent u met de auto in een mum van tijd in de stad Groningen of Assen. Het moderne treinstation van Veendam heeft goede verbindingen met de stad Groningen en Duitsland. Het naastgelegen busstation zorgt voor verbindingen binnen de Veenkoloniën en de provincies Groningen en Drenthe.

PERSOONLIJK EN COMFORTABEL WONEN
Met een gasloos appartement in De Draverij bent u volledig voorbereid op de toekomst. Een luchtwarmtepomp zorgt voor warm water uit de kraan en verwarming in het appartement. Geen lelijke, stoffige radiatoren meer, maar comfortabele vloerverwarming. En op warme zomerdagen, kunt u de vloerleidingen voor verkoeling van uw appartement. Het appartement is goed geïsoleerd, waardoor er geen warmte onnodig verloren gaat, Het slimme ventilatiesysteem met warmteterugwinning, zorgt ervoor dat er altijd voldoende frisse lucht in huis is, zonder dat het tocht. Heerlijk comfortabel wonen!

Elk appartement heeft in de kelder een eigen afsluitbare berging waar onder andere u fietsen neergezet kunnen worden en aan de achterzijde heeft De Draverij een parkeerhof, waar voor ieder appartement een eigen parkeerplaats aanwezig is.

KENMERKEN
- Koopsom vanaf € 325.000,- vrij op naam;
- Woonoppervlakte vanaf 89 m2;
- Woonkamer en open keukenruimte;
- Terras/balkon aan de zuidzijde;
- Standaard 2 slaapkamers;
- Koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch;
- Individuele berging in de kelder;
- Eigen parkeerplaats;
- Het appartement heeft minstens energielabel A++!;
- Het appartement is voorzien van vloerverwarming;
- Alle buitenkozijnen, en -deuren worden uitgevoerd in kunststof kozijnen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 325.000 - € 325.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Plat dak
Aantal eenheden 36

Locatie

Plaats Veendam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 89 m² - 89 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Veendam-Centrum

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Draverij, De Draverij | type D, Veendam
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Bouwnummers

De Draverij, De Draverij | type D, bouwnummer: 4, Veendam
De Draverij, De Draverij | type D, bouwnummer: 4, Veendam
Bekijk alle afbeeldingen
Onder optie
De Draverij, De Draverij | type D, bouwnummer: 4
9641 AB, Veendam

€ 325.000 V.o.n.

  • 3 kamers