Havezate Es , 7798 CC, Hardenberg

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

** Buitengewoon mooi wonen! ** Havezate Es ligt aan de noordkant van de stad Hardenberg en vlakbij buurtschap Collendoorn. Je woont er buitengewoon mooi: landelijk en tussen het groen. Havezate Es is straks bereikbaar via de Eugenboersdijk of de Collendoornerdijk....

Toon meer

Kenmerken

** Buitengewoon mooi wonen! **

Havezate Es ligt aan de noordkant van de stad Hardenberg en vlakbij buurtschap Collendoorn. Je woont er buitengewoon mooi: landelijk en tussen het groen. Havezate Es is straks bereikbaar via de Eugenboersdijk of de Collendoornerdijk. Het woongebied krijgt verder een directe verbinding met de Havezateweg. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Hardenberg. Met alle voorzieningen die je nodig hebt. Nog dichterbij ligt de bestaande woonwijk Marslanden, met winkels en scholen. Aan de rand van Marslanden, op korte afstand van Havezate Es, wordt bovendien een nieuw schoolgebouw gebouwd. Ook de hockeyclub krijgt hier een nieuw onderkomen.

Meer informatie op: havezate-es.nl

De kavels in Havezate Es zijn tussen de 600 en 2.200 vierkante meter groot. Je hebt er dus alle ruimte om een vrijstaand landhuis te bouwen. Of heeft jouw droomhuis het karakter van een boerderij? Jij bepaalt zelf hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. De buurt wordt een mix van verschillende grote huizen in riante tuinen.

Wil jij geheel ontzorgd worden bij de bouw van een woning op een kavel in Havezate Es, desgewenst tot en met de inrichting van huis en tuin? Woonwensfabriek biedt jou de mogelijkheid om op deze prachtige locatie jouw eigen droomhuis te realiseren op basis van jouw persoonlijke woonwensen. Plan een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op één van onze verkooppunten bij jou in de buurt. Maak jouw huis uniek met Woonwensfabriek! Kijk voor meer informatie op: woonwensfabriek.nl.

*Getoonde afbeeldingen zijn ter inspiratie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 1

Locatie

Plaats Hardenberg
Land NL

Website

Hier zult u wonen

Havezate Es, 7798 CC, Hardenberg

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.