Munster fase 2, Bouwkavels , 9951 SE, Winsum

  € 149.500 - € 149.500 v.o.n.
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  BOUW JOUW DROOMHUIS IN MUNSTER! Droom je van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar jouw tuin? Dan is wonen in Munster echt iets voor jou. De vier particuliere kavels (01, 02, 33 en 34) die Roosdom...

  Toon meer

  Kenmerken

  Aantal kamers 1 kamers

  BOUW JOUW DROOMHUIS IN MUNSTER!

  Droom je van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar jouw tuin? Dan is wonen in Munster echt iets voor jou. De vier particuliere kavels (01, 02, 33 en 34) die Roosdom Tijhuis in verkoop brengt hebben een fantastische ligging met fraai uitzicht over de grachten en landerijen. Bij deze vier kavels ben je helemaal vrij in selectie voor architect en aannemer.

  De voordelen op een rij:
  * 4 bouwkavels met een bestemming voor een vrijstaande woning.
  * 4 bouwkavels met een fantastische ligging.
  * Vrij in selectie voor architect en aannemer.
  * Zéér royale kavels in een groen- en waterrijke omgeving.
  * Wonen op de mooiste plek van Munster gelegen in het mooiste dorp van Nederland.
  * Het allermooiste huis bouw je immers zelf!

  SAMENWERKING MET RUDOLPHIE BOUW
  De kavels 1 & 2 en 33 en 34 zijn vanuit de gemeente Het Hogeland gereserveerd voor Roosdom Tijhuis uit Rijssen die zelf de kavels presenteert. Door een goede samenwerking zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het verstandig kan zijn om voor meerdere doelgroepen een voorbeeld aanbod te presenteren op deze kavels.

  Naast de kavels van Roosdom Tijhuis presenteert Betaalbaar Vrijstaand op kavel 33 en 34 een bungalow met lage kap die met name bedoeld is voor de markt van medioren die weer wat compacter willen gaan wonen.

  Voor de combinatie kavel 1 & 2 is gekozen voor een echte Blikvanger. Het is een grote riante villa die aan de achterzijde bedacht is om bijvoorbeeld rond een zwembad te gaan wonen. Dit is dus echt een woning in het hoogste segment waarbij voor de kopers dus ook nog veel eigen inbreng mogelijk is.

  De bouwkavels zullen, bij bouw van een bouwplan van Betaalbaar Vrijstaand, door Roosdom Tijhuis geleverd worden. Het bouwplan contracteert u middels een Woningborg aannemingsovereenkomst met Rudolphie Bouw. Roosdom Tijhuis heeft in dat geval geen enkele betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het bouwplan, zij leveren alleen de bouwkavel aan u.

  Op deze 4 kavels worden dus eigenlijk parallel op twee manieren gepresenteerd. Het optie waar het eerste een koper voor is wordt dus gerealiseerd. Als u enthousiast bent van één van de bouwplannen van Betaalbaar Vrijstaand is het dus een kwestie van snel doorpakken bij de verkopend makelaar Lamberink. Het aanbod van Rudolphie bouw kunt u vinden op nieuwbouwgroningen.nl

  WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND
  Winsum is een heerlijke woongemeente met ruim 13.000 inwoners, 59 rijksmonumenten en alle voorzieningen (onderwijs, zorg en winkels) in de buurt. De dorpse sfeer wil Winsum graag behouden. De dorpskern met leuke smalle straatjes, terrasjes, bruggetjes en historische panden maakt het hart van Winsum karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk om te vertoeven. Zowel in de oude kern als in de nieuwbouwplannen is er veel ruimte voor water.

  Aan de oostzijde van Winsum ligt nieuwbouwplan Munster. Deze waterrijke en gasloze wijk ligt aan het Winsumerdiep en aan een prachtig park, het Munsterveld. Je woont hier energiezuinig en comfortabel in een waterrijke en groene omgeving. De bouw van de wijk Munster gaat in drie fasen. In totaal komen er in Munster ongeveer 150 woningen. De eerste fase is reeds afgerond en licht het dichtst bij het dorp. In fase 2 en 3 worden de woningen gebouwd op 5 eilandjes met daaromheen brede grachten. De eilanden zijn per auto bereikbaar, maar een rondje over alle eilanden kan alleen met de fiets of lopend volbracht worden.

  De ligging van het nieuwbouwplan Munster is ideaal. Zo is het een prima uitvalsbasis voor de stad Groningen (15 autominuten en uitstekende bus- en treinverbindingen) en het Nationaal Park Lauwersmeergebied. Kortom, het is bijzonder prettig wonen en thuis komen in Winsum.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 149.500 - € 149.500 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Aantal eenheden 9

  Locatie

  Plaats Winsum

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 409 m² - 436 m²

  Indeling

  Aantal kamers 1 kamers

  Buitenruimte

  Tuin
  • tuin rondom

  Bergruimte

  Voorzieningen

   Parkeergelegenheid

   Garage
   • geen garage

   Ontdek de woning

   Munster fase 2, Bouwkavels, Winsum
   Deze woning bezichtigen?
   Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

   Bouwnummers

   Munster fase 2, Bouwkavels, bouwnummer: 1, Winsum
   Munster fase 2, Bouwkavels, bouwnummer: 1, Winsum
   Bekijk alle afbeeldingen
   Verkocht onder voorbehoud
   Munster fase 2, Bouwkavels, bouwnummer: 1
   9951 SE, Winsum

   € 149.500 V.o.n.

   • 1 kamers
   Munster fase 2, Bouwkavels, bouwnummer: 2, Winsum
   Munster fase 2, Bouwkavels, bouwnummer: 2, Winsum
   Bekijk alle afbeeldingen
   Verkocht onder voorbehoud
   Munster fase 2, Bouwkavels, bouwnummer: 2
   9951 SE, Winsum

   € 149.500 V.o.n.

   • 1 kamers