Munster fase 2, Type Fivelingo | twee onder één kap woning , 9951 SE, Winsum

  • 136 m² - 136 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN MUNSTER! Welkom in Winsum! Door de ANWB uitgeroepen tot het mooiste dorpje van Nederland. Met ruim 59 rijksmonumenten is dit dorp rijk aan historie. Dat maakt het hart van Winsum karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk om te...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 136 m² - 136 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN MUNSTER!
Welkom in Winsum! Door de ANWB uitgeroepen tot het mooiste dorpje van Nederland. Met ruim 59 rijksmonumenten is dit dorp rijk aan historie. Dat maakt het hart van Winsum karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk om te wonen. Wie van rust, ruimte en dorpse gezelligheid houdt, zit in Winsum helemaal goed!

Goed nieuws in Winsum! START VERKOOP 2e FASE BEKEND, NOTEER ALVAST IN UW AGENDA:
* Start verkoop 12 oktober van tussen 16:00 en 17:30
* Locatie: op de (toekomstige) bouwplaats Brandmeester, plan Munster in Winsum
Op deze dag is er van 16:00 uur tot 17.30 uur een vrije inloop zijn op de bouwlocatie (Brandmeester, Winsum). Hier kun je dan ter plaatse de verkoopbrochure afhalen. Wij zijn aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Het aanbod in de eerste deelfase bestaat uit:
- Woningmodel Boog | 9 eengezinswoningen (uitverkocht)
- Woningmodel Fivelingo | 2 twee onder één kapwoningen (uitverkocht)

Het aanbod in de tweede fase bestaat uit:
- Woningmodel Hunze | 2 vrijstaande woningen
- Woningmodel Fivel | 2 vrijstaande woningen
- Woningmodel Fivelingo | 2 twee onder één kap woningen
- Woningmodel Boog | 3 eengezinswoningen

BELANGSTELLING?
Inschrijven hiervoor kan online vanaf de start verkoop tot uiterlijk donderdag 19 oktober, 12.00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn op de projectwebsite te vinden is onder de menutab "inschrijven (fase 2)". Na de sluitingsdatum zullen alle woningen worden toegewezen aan de gelukkigen. Inschrijven kan op de projectwebsite Munster: https://bit.ly/3ZhDc1T

Bereken je energiebesparing op: roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/munster-fase-2-te-winsum.nl!

Kijk voor alle informatie over het project op: nieuwwonengroningen.nl!

MAAK KENNIS MET WONINGTYPE FIVELINGO | twee onder één kap woningen
De kavels van de woningen van het type Fivelingo variëren tussen de circa 466 m2 en de 547 m2.
Type Fivelingo wordt gebouwd op bouwnummer 5 en 6.

Dit type is in de basis 6,24 meter breed en 10,14 meter diep. Aan de waterzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde - dit is aan de kant van de straat - is de perfecte plek voor je nieuwe keuken.
De voordeur zit aan de zijkant van de woning, en de aangebouwde gemetselde berging is handig voor fietsen of tuinspullen.
Wil je nog meer ruimte voor een extra grote woonkeuken? Kies dan voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging aan de tuinzijde en dubbele tuindeuren. Heb je andere wensen? Onze ervaren kopersbegeleiders adviseren je graag!

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met een douche, een ligbad, een wastafel en een tweede wandcloset. Wil je iets wijzigen op de verdieping? Laat het ons weten.

De zolder is een perfecte plek voor een speelruimte voor de kinderen of een handige werkplek. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties.

TYPE FIVELINGO IS INCLUSIEF:
* keukencheque (t.w.v. € 3.500,00)
* badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
* bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
* Triple HR+++ glas in de complete woning
* vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
* zonnepanelen
* Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

BENG! ENERGIENEUTRAAL WONEN
Wij kunnen ook ons steentje bijdragen aan een beter klimaat. In dit project is er daarom voor gekozen om alle woningen energieneutraal te bouwen!
BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Het mooie is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nóg energiezuiniger zijn dan vereist is in het bouwbesluit.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk de video op de projectwebsite voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
De zon helpt een handje om jouw woning nog energiezuiniger te maken. Er komen standaard zonnepanelen op jouw toekomstige woning, zoveel als nodig is om de BENG2 norm op 0 te laten sluiten. Hierdoor is de woning (op gebouwniveau) energieneutraal. Jouw gebruikersgebonden energie wordt niet opgewekt door de zonnepanelen, je kunt ervoor kiezen om hiervoor nog extra maatregelen te treffen in overleg met onze kopersbegeleiders.

MUNSTER FASE 2 EN 3
Aan de oostzijde van Winsum ontwikkelt de gemeente de nieuwe wijk Munster. De eerste fase van het plan is inmiddels volgebouwd.
De gasloze wijk ligt aan het Winsumerdiep en aan de waterloop Potmaar met uitzicht over de landerijen De woningen zijn energiezuinig en comfortabel en liggen in een waterrijke, groene omgeving. In het ontwerp heeft water een prominente plaats. Fase 2 en 3 van Munster worden gerealiseerd op vijf ‘eilanden’. Daarmee wordt aangesloten op de historische verkaveling van het gebied. Woningen worden met kleine boten bereikbaar vanaf het Winsumerdiep. Voor de vijf ‘eilanden’ gelden verschillende voorschriften voor wat betreft het uiterlijk van de woningen. De kleur van de te gebruiken baksteen varieert per ‘eiland’. Dit is een verwijzing naar de voormalige steenfabriek ‘Lombok’ die vroeger aan de oostkant van Winsum was te vinden. Ook voorziet het plan in de aanleg van kinderspeelplaatsen in elk van de twee nieuwe fasen.

HET DORP WINSUM | PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN
Winsum GN is een heerlijke woongemeente met ruim 13.000 inwoners en alle voorzieningen (onderwijs, zorg en winkels) in de buurt. De dorpse sfeer is nog steeds aanwezig. Dat wil Winsum graag behouden. De dorpskern is karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk met leuke smalle straatjes, terrasjes, bruggetjes en historische panden. En vooral veel water. Zowel in de oude kern als in de recente nieuwbouwplannen.
De ligging is ideaal tussen de stad Groningen (15 autominuten en uitstekende bus- en treinverbindingen) en Lauwersmeergebied. Kortom, het is bijzonder prettig wonen en thuis komen in Winsum.

GOED VOORBEREID, WAT KAN JE NU ALVAST DOEN?
Rabobank en Lamberink helpen je bij je financiële check. De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in het nieuwbouwplan Munster in Winsum? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank en Lamberink bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Kan je bij je inschrijving een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur sturen, dan weten we dat je er serieus voor gaat en de woning financieel voor jou haalbaar is. Zo'n financiële check is gratis, dus maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.
Nog een eigen woning te verkopen? Neem contact op met één van de bestaande bouw makelaars van Lamberink om gratis een waardebepaling te laten doen van jouw woning. Zo heb je je financiële gegevens goed inzichtelijk en dat geeft rust.
Wist je overigens dat vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen je kan profiteren van lagere woonlasten? Je kan hierdoor een aantrekkelijke korting ontvangen op jouw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Laat je goed informeren door onze hypotheekverstrekkers of die van de Rabobank. Lees meer hierover op de projectsite van Roosdom Tijhuis, onder het tabblad 'financiering'.

INTERESSE?
en wil je niets missen van dit project? Schrijf je dan nu in voor dit project op NIEUWWONENGRONINGEN.NL en ontvang de nieuwsbrieven.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 9

Locatie

Plaats Winsum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 466 m² - 547 m²
Woonoppervlakte 136 m² - 136 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin
  • voortuin
  • zijtuin
Hoofdtuin VOORTUIN

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd steen
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerplaats
  • geen garage
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.