Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg
Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg
Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg
Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg
7772 HZ, Hardenberg

Slotgraven, Hoekwoning, 7772 HZ, Hardenberg

€ 369.000 - € 372.000

Omschrijving

***VERKOOPEVENT! Om een goed beeld te krijgen van deze woningen bent u van harte welkom om 'binnen' te kijken in de Parkwoningen van fase 1 tijdens het verkoopevent op woensdag 1 februari a.s. van 14.00 tot 16.00 uur op locatie (Stephanusplein / Kareldoormanlaan)....

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 149 m² - 149 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers
Perceel 101 m² - 103 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Overig Stad Hardenberg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 369.000 - € 372.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 10
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats Hardenberg
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 101 m² - 103 m²
Woonoppervlakte 149 m² - 149 m²
Indeling
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Buitenruimte
Tuin
 • zonneterras
Bergruimte
Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
  Aantal schuren 1
  Parkeergelegenheid
  Garage
  • parkeerplaats

  Uitgebreide omschrijving

  ***VERKOOPEVENT! Om een goed beeld te krijgen van deze woningen bent u van harte welkom om 'binnen' te kijken in de Parkwoningen van fase 1 tijdens het verkoopevent op woensdag 1 februari a.s. van 14.00 tot 16.00 uur op locatie (Stephanusplein / Kareldoormanlaan). Tevens kunt u vragen stellen aan de ontwikkelaar, nieuwbouwadviseurs, makelaar en hypotheekadviseur.***

  De bouw is gestart van de laatste fase Parkwoningen, er zijn nog een aantal te koop!

  Alle verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, prijslijst en koperskeuzelijst is te raadplegen op de projectpagina op NieuwWonenHardenberg.nl.

  In deze fase biedt Ter Steege Bouw Vastgoed de laatste 10 comfortabele, luxueuze Parkwoningen aan. De comfortabele Parkwoningen bieden het beste van twee werelden: de ruimte van een herenhuis en het gemak van een penthouse. Wie zo lang mogelijk aangenaam in zijn Parkwoning wil blijven wonen, kan kiezen voor een lift. Zo maak je je gloednieuwe woning in een klap levensloopgeschikt. Traplopen is verleden tijd en toch kun je blijven genieten van de ruimte van drie woonlagen.

  In een Parkwoning heb je volop gemak en comfort en dat op een fantastische plek. Stel je eens voor: een weelderige tuin voor de deur vol groen, vogels die uit volle borst zingen, heerlijk zitten op het koele gras of een ontspannen ommetje maken tussen de bomen. En dat alles zonder dat je zelf tijd kwijt bent aan tuinonderhoud. Dat is toch pas echt genieten? Daarnaast is Slotgraven centraal gelegen, de supermarkt is aan de overkant van de straat, de winkelstraten op slechts 3 minuten lopen!

  In Slotgraven woon je niet alleen groen, maar ook heel duurzaam. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en daardoor milieubewust ontworpen. Een (lucht/water)warmtepomp en warmte-terugwininstallatie verwarmen en ventileren het huis op een milieuvriendelijke manier. Zonnepanelen op het dak wekken daarnaast energie op die je kunt benutten in het huis. Standaard zijn de woningen uitgerust met vloerverwarming. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je energieverbruik en draag je een steentje bij aan het milieu.

  Indeling van de woningen:
  Op de begane grond bevindt zich de entree, berging, toilet en de woonkeuken. De buitenruimte is bereikbaar vanuit de woonkeuken. Via de trap bereik je een complete verdieping te gebruiken als woonruimte. Indien gewenst zou het ook mogelijk zijn om op deze verdieping een keuken te realiseren waardoor de ruimte op de begane grond bijvoorbeeld een werkkamer kan worden. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, de badkamer en een techniekruimte.

  Voor vragen over het project kan je contact opnemen met de verkopend makelaar; Lamberink Nieuwbouwmakelaars, 0523 – 270 174 of nieuwbouw@lamberink.nl.

  Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

  Alle media

  Alle afbeeldingen

  Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg
  Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg
  Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg
  Slotgraven, Hoekwoning, Hardenberg

  Buurtstatistieken Overig Stad Hardenberg

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  • Basisonderwijs

   1.5 km
  • Voortgezet onderwijs

   0.5 km
  • Inwoners Overig Stad Hardenberg

   1.065
  • Inwoners Overig Stad Hardenberg

   1.175
  • Inwoners Hardenberg

   31.153
  • Inwoners Hardenberg

   30.204

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie