Winsumernest, Eengezinswoning , 9951 SE, Winsum

 • 138 m² - 138 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW GAAT VAN START! De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 138 m² - 138 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

DE BOUW GAAT VAN START!
De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.

Winsum: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

6 EENGEZINSWONINGEN IN W.EST!

4 hoekwoningen (bouwnummers 23,25,26 en 28):
Deze gezinswoning heeft circa 138 m² woonoppervlakte met lekker veel leefruimte op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een complete badkamer en een tweede, separaat toilet. De vaste trap naar de zolder biedt toegang tot een grote, open ruimte
met volop mogelijkheden. Hier kunt u ook uw wasmachine en -droger kwijt. De fijne tuin heeft u veel te bieden. De woning is gelegen op een royaal kavel met de tuin rondom de gehele woning. Ook is er aan een praktische achterom gedacht. De ruime oprit en de aangebouwde berging maken het plaatje compleet.

2 tussenwoningen (bouwnummers 24 en 27):
Op zoek naar een ruime(re) eengezinswoning, voor u samen of met uw kindje (op komst)? Misschien is één van de beide rijwoningen precies wat u zoekt! Het is een unieke buitenkans in deze rustige buurt met een fijne tuin en een achterom. Deze ruime eengezinswoning heeft
standaard circa 138 m² woonoppervlakte. De keuken bevindt zich aan de voorkant. De woonkamer is ruim, tuingericht met veel lichtinval. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Sport u graag of heeft u kinderen die graag gamen of met LEGO hele steden bouwen? Dat kan op zolder. Via een vaste trap komt u in een grote, open ruimte.

VELE OPTIE MOGELIJKHEDEN WAARONDER SLAPEN EN BADEN BENEDEN
Wilt u graag het complete wonen en slapen op de begane grond? Dat kan bij de hoekwoningen gerealiseerd worden. Slapen en baden beneden met een berging voor o.a. de fietsen.
De tweede verdieping van zowel de hoek- als tussenwoningen kan helemaal ingericht worden als bijvoorbeeld een werkkamer en/of extra (slaap)kamer.
Er zijn nog meer mogelijkheden, bekijk de optielijst en/of maak uw wensen kenbaar, wij gaan graag met u in gesprek.

DIT IS W.EST!
Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen:
* 4 vrijstaande woningen inclusief berging
* 8 geschakelde woningen inclusief berging (vrijstaande woningen middels een garage aan elkaar geschakeld)
* 10 twee-onder-een-kapwoningen inclusief berging
* 6 eengezinswoningen inclusief berging

Hier zorgen de verschillende kwaliteiten van de locatie voor diverse woonsferen. Zo kunt u ervoor kiezen wel of niet aan het water te wonen. En of het water aan uw achtertuin grenst met standaard houten vlonderterras of dat u liever uitzicht heeft op het Winsumerdiep. Als u kiest voor een woning aan de woonstraat, kiest u voor een rustige woonomgeving doordat u alleen bestemmingsverkeer kunt verwachten. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen W.est en de nieuwe wijk Munster. Zo kunnen de kinderen straks veilig spelen in één van de speeltuinen van Munster. Het is hier straks fantastisch wonen!

ARCHITECTUUR
De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Dwarskap
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 29

Locatie

Plaats Winsum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 340 m² - 340 m²
Woonoppervlakte 138 m² - 138 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.