Winsumernest, Geschakelde woning , 9951 SE, Winsum

 • 147 m² - 152 m²
€ 510.000 - € 535.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW GAAT VAN START! De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 147 m² - 152 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

DE BOUW GAAT VAN START!
De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.

Winsum: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

8 GESCHAKELDE (VRIJSTAANDE) WONINGEN IN W.EST

Geschakelde woning type G1 (bouwnummers 3,4,9,10 en 20):
Bent u op zoek naar heel veel ruimte? En laat u zich graag verrassen door eigentijdse architectuur en een groene leefomgeving? Dan wordt u zeker verliefd op deze geschakelde woning met maar liefst circa 147 m² aan woonoppervlakte. De bijzondere raampartij aan de voorzijde zorgt voor een mooie open en lichte leefruimte op de begane grond. Zo bent u heerlijk in contact met buiten. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers. De badkamer is ruim en heeft natuurlijk daglicht. Daarnaast is er een separaat toilet. Heeft u al nagedacht wat u met de zolder gaat doen? Een extra slaapkamer? Of een hobbyruimte of werkplek? Het kan allemaal! De woning staat op een royaal perceel met tuin rondom. De ruime oprit en de aangebouwde berging maken het plaatje compleet. Een fantastisch thuis voor gezinnen die houden van de natuur, met de stad vlakbij.

Geschakelde woning type G2 (bouwnummer 18):
Altijd al gedroomd van een huis met weids uitzicht vanuit uw woonkamer? Dan is deze woning precies wat u zoekt! Door de prachtige erker heeft u een panoramisch uitzicht over het Winsumerdiep. Door de erker met grote raampartijen is de woonkamer met leefkeuken enorm en lekker licht. Hoewel de erker uniek is, zijn er een aantal overeenkomsten met de andere geschakelde woningen. Zo heeft u drie ruime slaapkamers, een complete badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping en een grote open zolderruimte met een legio aan mogelijkheden.

Geschakelde woning type G3 en G4 (bouwnummers 19 en 21):
Aan de Trekweg naar Onderdendam komen deze twee blikvangers. Deze exclusieve woning heeft een bijzonder architectonisch accent op het dak. Daardoor heeft u straks uw eigen ‘uitkijktoren’ met weids uitzicht over het Groningse landschap. Hoe gaat u deze prachtige ruimte op zolder invullen? Laat uw fantasie de vrije loop, want hier kunt u echt een heel fijn thuis van maken. Hoewel de indeling uniek is, zijn er een aantal overeenkomsten met de andere geschakelde woningen. Zo heeft u drie ruime slaapkamers, een complete badkamer, een separaat toilet op de eerste verdieping en een riante woonkamer met leefkeuken op de begane grond.

VELE OPTIE MOGELIJKHEDEN WAARONDER SLAPEN EN BADEN BENEDEN
Wilt u graag het complete wonen en slapen op de begane grond? Dat kan bij dit woningtype gerealiseerd worden. Slapen en baden beneden met een berging voor o.a. de fietsen.
De tweede verdieping kan helemaal ingericht worden als bijvoorbeeld een werkkamer en/of extra (slaap)kamer.
Er zijn nog meer mogelijkheden, bekijk de optielijst en/of maak uw wensen kenbaar, wij gaan graag met u in gesprek.

DIT IS W.EST!
Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen:
* 4 vrijstaande woningen inclusief berging
* 8 geschakelde woningen inclusief berging (vrijstaande woningen middels een garage aan elkaar geschakeld)
* 10 twee-onder-een-kapwoningen inclusief berging
* 6 eengezinswoningen inclusief berging

Hier zorgen de verschillende kwaliteiten van de locatie voor diverse woonsferen. Zo kunt u ervoor kiezen wel of niet aan het water te wonen. En of het water aan uw achtertuin grenst met standaard houten vlonderterras of dat u liever uitzicht heeft op het Winsumerdiep. Als u kiest voor een woning aan de woonstraat, kiest u voor een rustige woonomgeving doordat u alleen bestemmingsverkeer kunt verwachten. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen W.est en de nieuwe wijk Munster. Zo kunnen de kinderen straks veilig spelen in één van de speeltuinen van Munster. Het is hier straks fantastisch wonen!

ARCHITECTUUR
De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 510.000 - € 535.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 29
Aantal vrije eenheden 2

Locatie

Plaats Winsum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 367 m² - 561 m²
Woonoppervlakte 147 m² - 152 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin
 • zijtuin

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd steen
Voorzieningen
 • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
 • geen garage

Ontdek de woning

Winsumernest, Geschakelde woning, Winsum
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Bouwnummers

Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 3, Winsum
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 3
9951 TE, Winsum

€ 510.000 V.o.n.

 • 5 kamers
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 4, Winsum
Onder optie
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 4
9951 RA, Winsum

€ 510.000 V.o.n.

 • 5 kamers
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 18, Winsum
Verkocht onder voorbehoud
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 18
9951 SE, Winsum

€ 535.000 V.o.n.

 • 5 kamers
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 19, Winsum
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 19
9951 TE, Winsum

€ 525.000 V.o.n.

 • 5 kamers
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 20, Winsum
Onder optie
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 20
9951 TE, Winsum

€ 520.000 V.o.n.

 • 5 kamers
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 21, Winsum
Onder optie
Winsumernest, Geschakelde woning, bouwnummer: 21
9951 SE, Winsum

€ 525.000 V.o.n.

 • 5 kamers

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie