Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning , 9951 SE, Winsum

  • 160 m² - 160 m²
€ 489.500 - € 493.500 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DIT IS W.EST! Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen! KENMERKEN • Riante leefruimte met tuingerichte woonkeuken; • 3 grote slaapkamers; • Separaat toilet op de eerste verdieping; • Inclusief aangebouwde berging; • Een oprit groot...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 160 m² - 160 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

DIT IS W.EST! Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen!

KENMERKEN
• Riante leefruimte met tuingerichte woonkeuken;
• 3 grote slaapkamers;
• Separaat toilet op de eerste verdieping;
• Inclusief aangebouwde berging;
• Een oprit groot genoeg voor 2 auto’s.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.

Winsum: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

INDELING
Deze perfecte gezinswoning heeft een riante leefruimte. De woning is 6 meter breed en heeft circa 146 m² woonoppervlakte. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd met aansluitend de ruime open woonkeuken die naar de tuin gericht is. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, een complete badkamer en een tweede separaat toilet. Via een vaste trap komt u op zolder. Hier is de mogelijkheid om naar wens extra kamers te realiseren. De mooie diepe achtertuin is de kers op de taart.
Altijd al gedroomd van een achtertuin grenzend aan het bevaarbaar water met een gezellig vlonderterras of geniet u liever van een rustige achtertuin vol op het zuiden?

Deze gezinswoning is energieneutraal. De woning krijgt zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (in eigendom).

BOUWNUMMER 3 EN 4
- Deze woningen krijgen een uitbouw van 2.40 meter aan de achterzijde van de woning;
- Deze woningen krijgen dubbele tuindeuren aan de achterzijde van de woning;
- Deze woningen krijgen een diepere bron (t.b.v. de aardwarmtepomp);
- Deze woningen krijgen een vlakke deur aan de achterzijde van de berging;
- Deze woningen krijgen een tussendeur van keuken naar berging.

ARCHITECTUUR
De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 489.500 - € 493.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Dwarskap
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 29

Locatie

Plaats Winsum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 446 m² - 561 m²
Woonoppervlakte 160 m² - 160 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin
  • voortuin
  • zijtuin

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd steen
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, Winsum
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Bouwnummers

Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 3, Winsum
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 3, Winsum
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht onder voorbehoud
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 3
9951 SE, Winsum

€ 489.500 V.o.n.

  • 5 kamers
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 4, Winsum
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 4, Winsum
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht onder voorbehoud
Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 4
9951 SE, Winsum

€ 493.500 V.o.n.

  • 5 kamers