Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 6 , 9951 RA, Winsum

  • 146 m²
  • A_PPPP
€ 450.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW GAAT VAN START! De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

DE BOUW GAAT VAN START!
De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.
WINSUM: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

TWEE ONDER EEN KAPWONINGEN IN W.EST! | BOUWNUMMER 6
* Bouwnummers 5 t/m 8 en 11 t/m 16)
Deze perfecte gezinswoning heeft een riante leefruimte. De woning is 6 meter breed en heeft circa 146 m² woonoppervlakte. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd met aansluitend de ruime open woonkeuken die naar de tuin gericht is. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, een complete badkamer en een tweede separaat toilet. Via een vaste trap komt u op zolder. Hier is de mogelijkheid om naar wens extra kamers te realiseren. De mooie diepe achtertuin is de kers op de taart.
Altijd al gedroomd van een achtertuin grenzend aan het bevaarbaar water met een gezellig vlonderterras of geniet u liever van een rustige achtertuin vol op het zuiden?
Deze gezinswoning is energieneutraal. De woning krijgt zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (in eigendom). Deze gezinswoning is energieneutraal. De woning krijgt zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (in eigendom).

KENMERKEN
• Riante leefruimte met tuingerichte woonkeuken
• 3 grote slaapkamers
• Separaat toilet op de eerste verdieping
• Inclusief aangebouwde berging
• Een oprit groot genoeg voor 2 auto’s
• Woonoppervlakte: circa 146 m² gbo
• De bouwnummers 5, 6, 11, 12, 13 en 14 worden uitgevoerd in een rode baksteen
• De bouwnummers 7, 8, 15 en 16 worden uitgevoerd in licht keimwerk

VELE OPTIE MOGELIJKHEDEN WAARONDER SLAPEN EN BADEN BENEDEN
Wilt u graag het complete wonen en slapen op de begane grond? Dat kan bij dit woningtype gerealiseerd worden. Slapen en baden beneden met een berging voor o.a. de fietsen.
De tweede verdieping kan helemaal ingericht worden als bijvoorbeeld een werkkamer en/of extra (slaap)kamer.
Er zijn nog meer mogelijkheden, bekijk de optielijst en/of maak uw wensen kenbaar, wij gaan graag met u in gesprek.

DIT IS W.EST!
Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen:
* 4 vrijstaande woningen inclusief berging
* 8 geschakelde woningen inclusief berging (vrijstaande woningen middels een garage aan elkaar geschakeld)
* 10 twee-onder-een-kapwoningen inclusief berging
* 6 eengezinswoningen inclusief berging

Hier zorgen de verschillende kwaliteiten van de locatie voor diverse woonsferen. Zo kunt u ervoor kiezen wel of niet aan het water te wonen. En of het water aan uw achtertuin grenst met standaard houten vlonderterras of dat u liever uitzicht heeft op het Winsumerdiep. Als u kiest voor een woning aan de woonstraat, kiest u voor een rustige woonomgeving doordat u alleen bestemmingsverkeer kunt verwachten. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen W.est en de nieuwe wijk Munster. Zo kunnen de kinderen straks veilig spelen in één van de speeltuinen van Munster. Het is hier straks fantastisch wonen!

ARCHITECTUUR
De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 450.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder optie

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak dwarskap
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 29

Locatie

Adres Twee-onder-één kapwoning
Plaats Winsum
Provincie Groningen
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 146

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PPPP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin positie ZUID
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

Winsumernest, Twee-onder-één kapwoning, bouwnummer: 6, Winsum
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie