Ydenhoogte, Jasmijn , 7773 DH, Hardenberg

  • 147 m² - 173 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

YDENHOOGTE IN HARDENBERG AANBOD YDENHOOGTE: * Woningmodel Jasmijn 8 twee-onder-een-kapwoningen woningen Door woningmodel Jasmijn wordt het gevoel van vrij wonen nog eens extra versterkt. Met een woonoppervlakte van 147m2 tot ongeveer 173m2 zijn deze woningen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 147 m² - 173 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Marslanden

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

YDENHOOGTE IN HARDENBERG

AANBOD YDENHOOGTE:

* Woningmodel Jasmijn
8 twee-onder-een-kapwoningen woningen

Door woningmodel Jasmijn wordt het gevoel van vrij wonen nog eens extra versterkt. Met een woonoppervlakte van 147m2 tot ongeveer 173m2 zijn deze woningen namelijk zeer royaal opgezet. De woningen staan op kavels van circa 272m2 tot 365m2 en hebben de mogelijkheid om twee auto's op eigen oprit te parkeren.

De woning is 6,24 meter breed en 10,74 meter diep. De woonkamer aan de voorzijde is heerlijk ruim met plaats voor een grote zithoek. De tuinzijde biedt ruimte voor je toekomstige droomkeuken. Daarnaast heeft deze woning een aangebouwde gemetselde berging. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een verlenging van 2,40 meter.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met douche, een ligbad en een tweede wandcloset. De zolder is een perfecte plek voor bijvoorbeeld een speelruimte voor de kinderen of voor een handige werkplek.

DUURZAME WONINGEN INCLUSIEF:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
Inclusief Triple glas in de complete woning (exclusief eventueel 4 pans dakraam)
Inclusief zonnepanelen
Inclusief bodemwarmtepomp
Inclusief handige aangebouwde, gemetselde berging
Natuurinclusief wonen. Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel.
Energiezuinige woningen, klaar voor de toekomst!

YDENHOOGTE, NIEUWSTE ONTWIKKELING IN HARDENBERG
Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling. Hier woont u in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en u lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time bent u met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

FIJN WONEN VOOR IEDEREEN
In dit deelplan worden ca. 265 woningen gebouwd. Allemaal in verschillende buurtjes en ieder met een eigen karakter. Kiest u voor wonen aan de rand naast het park, of centraal in de wijk aan de groene brink? De wijk wordt ontsloten door verschillende watertjes waardoor het wonen landelijk aanvoelt. Een heerlijke plek om te wonen. Het aanbod zal zeer divers zijn in een mix van geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen tot woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen worden energieneutraal aangeboden dus u bent helemaal op de toekomst voorbereid en profiteert van lage energielasten.

INTERESSE?
Schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWWONENHARDENBERG.NL. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats Hardenberg

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 272 m² - 365 m²
Woonoppervlakte 147 m² - 173 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd steen
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Marslanden

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.