Ydenhoogte, Meidoorn , 7773 DH, Hardenberg

  • 119 m² - 119 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

YDENHOOGTE IN HARDENBERG AANBOD YDENHOOGTE: * Woningmodel Meidoorn 4 toekomstgerichte twee-onder-een-kap-woningen (met slaap- en badkamer op de begane grond) De vier toekomstgerichte woningen van het model Meidoorn hebben een woonoppervlakte van circa 119m2 en ze...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 119 m² - 119 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Marslanden

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

YDENHOOGTE IN HARDENBERG

AANBOD YDENHOOGTE:

* Woningmodel Meidoorn
4 toekomstgerichte twee-onder-een-kap-woningen (met slaap- en badkamer op de begane grond)

De vier toekomstgerichte woningen van het model Meidoorn hebben een woonoppervlakte van circa 119m2 en ze staan op een kavel van circa 276m2 tot 295m2. De woningen zijn energieneutraal door onder andere het toepassen van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. In deze woning ben je volledig voorbereid op de toekomst met slapen en baden op de begane grond.

Woningmodel Meidoorn is een ruime, duurzame woning met bad-en slaapkamer op de begane grond. Zo ben je voorbereid op de toekomst. De woning is 5,94 meter breed en 10,74 meter diep. Nog meer ruimte voor een extra grote woonkamer? Kies dan voor een 1,20 meter of 2,40 meter verlenging.

In de basis is de verdieping van deze woning opgedeeld in drie ruimtes. Hier staan ook de technische installaties. De zolder is via een vlizotrap te bereiken en is de perfecte plek voor extra bergruimte.

DUURZAME WONINGEN INCLUSIEF:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
Inclusief Triple glas in de complete woning (exclusief eventueel 4 pans dakraam)
Inclusief zonnepanelen
Inclusief bodemwarmtepomp
Inclusief handige aangebouwde, gemetselde berging
Natuurinclusief wonen. Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel.
Energiezuinige woningen, klaar voor de toekomst!

YDENHOOGTE, NIEUWSTE ONTWIKKELING IN HARDENBERG
Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling. Hier woont u in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en u lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time bent u met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

FIJN WONEN VOOR IEDEREEN
In dit deelplan worden ca. 265 woningen gebouwd. Allemaal in verschillende buurtjes en ieder met een eigen karakter. Kiest u voor wonen aan de rand naast het park, of centraal in de wijk aan de groene brink? De wijk wordt ontsloten door verschillende watertjes waardoor het wonen landelijk aanvoelt. Een heerlijke plek om te wonen. Het aanbod zal zeer divers zijn in een mix van geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen tot woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen worden energieneutraal aangeboden dus u bent helemaal op de toekomst voorbereid en profiteert van lage energielasten.

INTERESSE?
Schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWWONENHARDENBERG.NL. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats Hardenberg

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 276 m² - 295 m²
Woonoppervlakte 119 m² - 119 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd steen
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Marslanden

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.