Ydenhoogte, Mispel , 7773 DH, Hardenberg

  • 65 m² - 135 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

YDENHOOGTE IN HARDENBERG AANBOD YDENHOOGTE: * Woningmodel Mispel 10 eengezinswoningen HOEKWONINGEN De hoekwoningen van het woningmodel Mispel zijn zeer ruim en je hebt hier de mogelijkheid om jouw auto op je eigen terrein te parkeren. De tussenwoningen, zijn echte...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 65 m² - 135 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Marslanden

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

YDENHOOGTE IN HARDENBERG

AANBOD YDENHOOGTE:
* Woningmodel Mispel
10 eengezinswoningen

HOEKWONINGEN
De hoekwoningen van het woningmodel Mispel zijn zeer ruim en je hebt hier de mogelijkheid om jouw auto op je eigen terrein te parkeren. De tussenwoningen, zijn echte starterswoningen en hebben in de basis twee slaapkamers. Met een vlizotrap bereik je de praktische bergzolder. De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 65m2 en de hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 136m2. Ze staan op een kavel van 89m2 tot circa 269m2.

De hoekwoningen zijn 5,86 meter breed en 10,00 meter diep. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. Droom je van een woonkamer aan de tuinzijde? Laat je woning spiegelen. Zo wordt de voorzijde van de woning de plek voor je toekomstige woonkeuken en creëer je een prachtig tuingerichte woonkamer. Deze optie kun je uitbreiden door bijvoorbeeld te kiezen voor tuindeuren een een 1,20 of 2,40 meter verlenging.

De eerste verdieping van deze woning beschikt over drie slaapkamers en een badkamer met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. De hoekwoningen hebben een dwarskap, daardoor is er extra ruimte gecreëerd. Op zolder staan de technische installaties en is de aansluiting van de wasmachine.

TUSSENWONINGEN
De tussenwoningen van het woningmodel Mispel is 4,20 meter breed en 8,80 meter diep. Aan de tuinzijde van de woning is ruimte voor een gezellige zithoek en de straatzijde is een mooie plek voor je toekomstige droomkeuken. Vanuit de woonkeuken nog meer genieten van je tuin? Kies hier dan voor openslaande tuindeuren. Deze optie kun je uitbreiden door te kiezen voor een verlenging van 1,20 meter of 2,40 meter.

De eerste verdieping beschikt over twee slaapkamers waarvan de tweede slaapkamers tevens in te richten is als een fijne werkplek of hobbyruimte. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine. De zolder is via een vlizotrap te bereiken en de perfecte plek voor extra bergruimte.

DUURZAME WONINGEN INCLUSIEF:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
De tussenwoningen type Mispel zijn voorzien van HR ++ glas.
Inclusief zonnepanelen
Tussenwoningen type Mispel zijn voorzien van een luchtwarmtepomp
Natuurinclusief wonen. Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel.
Energiezuinige woningen, klaar voor de toekomst!

LET OP:
Voor alle eengezinswoningen (woningmodel Mispel en Populier) geldt een aanvullende eis om hiervoor in aanmerking te komen:
Zelfbewoning door de inschrijver is verplicht voor de eerste 3 jaar

YDENHOOGTE, NIEUWSTE ONTWIKKELING IN HARDENBERG
Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling. Hier woont u in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en u lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time bent u met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

FIJN WONEN VOOR IEDEREEN
In dit deelplan worden ca. 265 woningen gebouwd. Allemaal in verschillende buurtjes en ieder met een eigen karakter. Kiest u voor wonen aan de rand naast het park, of centraal in de wijk aan de groene brink? De wijk wordt ontsloten door verschillende watertjes waardoor het wonen landelijk aanvoelt. Een heerlijke plek om te wonen. Het aanbod zal zeer divers zijn in een mix van geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen tot woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen worden energieneutraal aangeboden dus u bent helemaal op de toekomst voorbereid en profiteert van lage energielasten.

INTERESSE?
Schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWWONENHARDENBERG.NL. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats Hardenberg

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 89 m² - 269 m²
Woonoppervlakte 65 m² - 135 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Buurtstatistieken Marslanden

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.