Ydenhoogte, Populier , 7773 DH, Hardenberg

 • 107 m² - 107 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

YDENHOOGTE IN HARDENBERG AANBOD YDENHOOGTE: * Woningmodel Populier 9 eengezinswoningen De 9 energiezuinige eengezinswoningen van model Populier worden gebouwd in twee blokken en krijgen prefab gevels. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 106m2 en een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 107 m² - 107 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Marslanden

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

YDENHOOGTE IN HARDENBERG

AANBOD YDENHOOGTE:
* Woningmodel Populier
9 eengezinswoningen

De 9 energiezuinige eengezinswoningen van model Populier worden gebouwd in twee blokken en krijgen prefab gevels. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 106m2 en een kaveloppervlakte van circa 129m2 tot circa 205m2.

De tussenwoningen van het model Populier zijn 5,10 meter breed en 9,40 meter diep. De hoekwoning is 5,26 meter breed. Aan de tuinzijde is ruimte voor een gezellige zithoek en de straatzijde is een mooie plek voor je toekomstige droomkeuken. Vanuit de woonkamer genieten van je tuin? Kies dan voor tuindeuren. Deze optie kun je verder uitbreiden door bijvoorbeeld te kiezen voor een 1,20 meter of 2,40 meter verlenging.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met douche, een wastafel en tweede wandcloset. De zolder is de perfecte plek voor een speelruimte voor de kinderen of voor een fijne werkplek. Hier is de aansluiting van de wasmachine en de technische installaties staan hier ook.

DUURZAME WONINGEN INCLUSIEF:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
Inclusief Triple glas in de complete woning (exclusief eventueel 4 pans dakraam)
Inclusief bodemwarmtepomp
Natuurinclusief wonen. Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel.
Energiezuinige woningen, klaar voor de toekomst!

LET OP:
Voor alle eengezinswoningen (woningmodel Mispel en Populier) geldt een aanvullende eis om hiervoor in aanmerking te komen:
Zelfbewoning door de inschrijver is verplicht voor de eerste 3 jaar

YDENHOOGTE, NIEUWSTE ONTWIKKELING IN HARDENBERG
Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling. Hier woont u in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en u lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time bent u met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

FIJN WONEN VOOR IEDEREEN
In dit deelplan worden ca. 265 woningen gebouwd. Allemaal in verschillende buurtjes en ieder met een eigen karakter. Kiest u voor wonen aan de rand naast het park, of centraal in de wijk aan de groene brink? De wijk wordt ontsloten door verschillende watertjes waardoor het wonen landelijk aanvoelt. Een heerlijke plek om te wonen. Het aanbod zal zeer divers zijn in een mix van geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen tot woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen worden energieneutraal aangeboden dus u bent helemaal op de toekomst voorbereid en profiteert van lage energielasten.

INTERESSE?
Schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWWONENHARDENBERG.NL. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats Hardenberg

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 129 m² - 205 m²
Woonoppervlakte 107 m² - 107 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Marslanden

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.