Eerste Kruisdiep WZ 93 , 7831 CC, Nieuw-weerdinge

  • B
€ 450.000 k.k.
Emmen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE KOOP Buitengewoon fraaie en ruime woning met bedrijfsruimte, geschikt voor meerdere doeleinden waar de combinatie wonen en werken een wens is. LOCATIE Op het kleinschalige nieuwe bedrijventerrein, temidden van gelijksoortige bebouwing. Nieuw Weerdinge is een...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 150 m²

Downloads

Kadastrale kaart

TE KOOP
Buitengewoon fraaie en ruime woning met bedrijfsruimte, geschikt voor meerdere doeleinden waar de combinatie wonen en werken een wens is.

LOCATIE
Op het kleinschalige nieuwe bedrijventerrein, temidden van gelijksoortige bebouwing.
Nieuw Weerdinge is een gezellig lintdorp in de gemeente Emmen, met ruim 3.400 inwoners en kent een grote sociale cohesie. Het dorp ligt aan de rand van de Hondsrug tussen Emmen en het Groningse Ter Apel.

OMSCHRIJVING
Woning:
De globale indeling van de woning is als volgt:
- entree met toilet en vaste trap naar de eerste etage
- linksaf een werk – slaapkamer, badkamer en bijkeuken met deur naar de achtertuin
- rechtsaf vanuit de entreehal aan de voorzijde de woonkamer
- aan de achterzijde bevindt zich de riante woonkeuken, voorzien van inbouwapparatuur, met toegang tot achtertuin voorzien van overdekt terras
Via de vaste trap bereikt u de de eerste etage met:
- overloop, toegang gevend tot de badkamer, drie slaapkamers aan de voorzijde waarvan één met inloopkast en één slaapkamer aan de achterzijde.
Totale woonoppervlakte ca. 217 m2.
Bedrijfshal:
In de achtertuin bevindt zich de bedrijfshal met afmeting 15 meter breed en 10 meter diep, 5,5 meter brije hoogte en voorzien van een overheaddeur. In deze bedrijfshal is een professionele kapsalon gebouwd, afmeting 5 bij 5 meter, uitgerust met de daarvoor noodzakelijke voorzieningen.
Tuin:
Zowel de voor- als achtertuin zijn fraai aangelegd. In de achtertuin bevindt zich een gezellig ingericht en verwarmd tuinhuis, in de achtertuin is een zwembad aanwezig (wel enige reparatie noodzakelijk)

BOUWAARD
Het geheel is gerealiseerd in 2003, traditioneel gebouwd, geheel geïsoleerd, voorzien van houten kozijnen en voldoet aan de eisen van de tijd.
De bedrijfsruimte bestaat uit geïsoleerde stalen sandwichpanelen, staaldak met bitumineuze dakbedekking. De vloer is voorzien van betonklinkers op zand.

BESTEMMING
Op de locatie is een ruime bestemming van toepassing. Toegestaan zijn wonen en bedrijfsactiviteiten in de lichtere milieucategorieën 1 en 2, met uitzondering van detailhandel. Voor gedetailleerde informatie kunt u terecht op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Bij twijfel kunt u overleggen met de gemeente Emmen.
Voor de woning geldt dat deze kwalificeert als bedrijfswoning waarvoor geldt dat de bewoner een binding dient te hebben met het bedrijf dat op het adres is gevestigd.

VOORZIENINGEN DORP
In het centrum is de middenstand gevestigd. Een bank, fietsenwinkels, een supermarkt, café-restaurant, bloemist en meubelzaken. Verder in het dorp zitten o.a. slagers, een bakkerij, snackbars en garages. Nieuw-Weerdinge heeft een groot buitengebied.
Aan het Dr. Beertaplein is ook het multifunctioneel centrum De Badde gevestigd. Nieuw-Weerdinge telt een tweetal basisscholen: een openbare en een protestants-christelijke. Verder heeft het dorp een groot aantal (sport)verenigingen, waaronder twee voetbalverenigingen (Titan en NWVV), een handbalvereniging, een judovereniging, een volleybalvereniging en een fietstoerclub.

ENERGIELABEL
B. Einddatum 20 november 2033.

KOOPOVEREENKOMST
Voor het vastleggen van de afspraken over koop wordt gebruik gemaakt van de NVM koopovereenkomst, aangevuld met eventueel overeengekomen bijzonder bepalingen.

AANVAARDING
In overleg, maar kan op korte termijn.

TENSLOTTE
De informatie is met zorg samengesteld vanuit de door verkopers beschikbaar gestelde informatie en openbare bronnen. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Lamberink Makelaars & Adviseurs is gevestigd in Assen - Groningen - Emmen - Leeuwarden - Drachten - Rolde - Zuidlaren Hardenberg - Coevorden en Appingedam.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 450.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2003
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Eerste Kruisdiep WZ 93
Plaats Nieuw-weerdinge
Provincie Drenthe
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 168 m²

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 150 m²
Oppervlakte in units vanaf 150 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2033-11-20

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Kadastrale kaart

Ontdek de bedrijfsruimte

Eerste Kruisdiep WZ 93, 7831 CC, Nieuw-weerdinge
Eerste Kruisdiep WZ 93, 7831 CC, Nieuw-weerdinge
Emmen
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.