De Weijzen - starterswoning, Starterswoning , 9648 LN, Wildervank

  • 67 m² - 67 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Een gezellige en karakteristieke nieuwe buurt op een markante plek: Welkom in De Weijzen te Wildervank! Op de voormalige locatie van natuursteenbedrijf De Weijs realiseren we een nieuwe woonbuurt: De Weijzen. De woonbuurt bestaat uit verschillende woningtypen met...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 67 m² - 67 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Een gezellige en karakteristieke nieuwe buurt op een markante plek: Welkom in De Weijzen te Wildervank!

Op de voormalige locatie van natuursteenbedrijf De Weijs realiseren we een nieuwe woonbuurt: De Weijzen. De woonbuurt bestaat uit verschillende woningtypen met dezelfde uitstraling. De architectuur is geïnspireerd op het voormalige kantoorpand bij de jachthaven. De driehoekige vormen komen abstract terug in een grafisch spel van witte accenten, Groninger rood-oranje bakstenen en bijpassende kozijnen.

LOCATIE
De nieuwe woonbuurt is ruim opgezet, ligt in een waterrijke omgeving en grenst aan de knusse jachthaven van Wildervank. De woonbuurt ligt vlakbij Parkstad Veendam. Om de hoek, op nog geen vijf minuten lopen. bevindt zich een klein winkelcentrum met onder meer een supermarkt. Ook andere voorzieningen zijn dichtbij, zoals een basisschool, kinderdagverblijf, huisartsenpraktijk en sportfaciliteiten. Het dorp bevindt zich tussen Stadskanaal en Hoogezand en in een halfuur rijd je naar provinciesteden Groningen en Assen.

INDELING RIJWONINGEN
Begane grond: Je komt binnen via de entree/hal met meterkast en toiletruimte. De keukenruimte is aan de voorzijde van de woning gelegen. De woonkamer is tuingericht en is over de volledige breedte van de tuin met mooie raampartijen en tuindeur; kortom veel daglichttoetreding!

Verdieping: middels de vaste trap vanuit de woonkamer kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte. De volledig betegelde badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is standaard voorzien van douche, wastafel en toilet.

Goed om te weten:
* woonoppervlakte vanaf 67 m2;
* kavelgrootte vanaf 100 m2;
* achtertuin gelegen op het zuiden;
* koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch;
* de woning heeft minstens energielabel A+++!;
* de woning is voorzien van vloerverwarming;
* de woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen;
* alle buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden uitgevoerd in kunststof kozijnen.

DUURZAAMHEID
Met nieuwbouw kies je voor structureel lage energiekosten. Daarnaast is de woningwaarde van een duurzame woning ten opzichte van een minder duurzame woning hoger en neemt het verschil alleen maar verder toe! Een woning bijvoorbeeld met energielabel A+++, zoals de woningen in de Weijzen, brengt gemiddeld 14,6% meer op dan een woning met energielabel D (bron: NVM 2022). Een duurzame energiezuinige woning in de Weijzen kan jou wel tot ca € 200,- energielasten per maand besparen. En indien je de woning laat uitvoeren met extra zonnepanelen bespaar je nog eens extra!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
  • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 5

Locatie

Plaats Wildervank

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 110 m² - 140 m²
Woonoppervlakte 67 m² - 67 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 5 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • achtertuin
  • voortuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.