Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe, Deelgebied 3 - Wonen aan open landschap , 7889 VB, Klazienaveen-Noord

 • 1 m² - 2 m²
Emmen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent. Het is goed toeven in de omgeving van dit...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 1 m² - 2 m²
Aantal kamers 1 kamers

Buurtstatistieken Scholtenskanaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe

De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent.

Het is goed toeven in de omgeving van dit prachtige landgoed, waarvoor in 1998 ruim 300 hectare aan bos is aangeplant met een gevarieerd aantal boomsoorten. De stad Emmen met al haar voorzieningen, zoals winkelcentra en dieren- en attractiepark Wildlands, ligt comfortabel om de hoek, net als vele uitgestrekte natuurgebieden, hunebedden en karakteristieke Drentse dorpjes. De locatie ligt aan uitstekende uitvalswegen, zoals de A37 en een stukje verderop de A28.

In dit fraaie stukje Drenthe wordt u de unieke mogelijkheid geboden om uw eigen droomhuis te realiseren zoals u dit wenst, onder begeleiding van uw eigen kavelcoach van Woonwensfabriek.

Het project bestaat uit 20 royale kavels inclusief bosperceel vanaf 8.900 m² en 5 kleinere kavels vanaf 1.900 m². Het plan gaat uit van 3 zones: Wonen in het Lint, Wonen aan het Scholtenskanaal en Wonen aan het open landschap.
- Wonen in het lint: deze kavels zijn de uitbreiding van de bestaande kern Klazienaveen-Noord. Deze woningen sluiten aan op de uitstraling en de schaal van het dorp. Aan de achterzijde van de kavels is een bospartij gelegen.
- Wonen aan het Scholtenskanaal: woningen pronkend op de open ruimtes aan het kanaal. Deze woningen richten zich met de voorkant op het Scholtenskanaal met zijn laanbeplanting met eiken. De woningen staan in open ruimtes in het bos, de zogenaamde boskamers. Ze staan vrij in de kamers en maken zich los van de bosrand. De relatie binnen- buiten moet zichtbaar zijn in het ontwerp.
- Wonen aan het open landschap: deze kavels, aan het oostelijke deel langs de Catovaart, worden gekarakteriseerd door een weids uitzicht, waarbij de woningen zich nestelen in de bosrand. De relatie binnen-buiten is vloeiend en het bouwvolume heeft een vrije vorm. Gebouwde buitenruimtes zijn een onderdeel van de compositie.

Er is een beeldkwaliteitsplan geschreven met daarin voor elke zone een omschrijving inzake ontwerp en bouwvoorschriften. De kavels worden verkocht in 3 deelfases:
- fase 1: Kavels 1 t/m 9;
- fase 2: Kavels 10 t/m 19;
- fase 3: Kavels 20 t/m 25.

De getoonde voorbeeldwoningen zijn onder voorbehoud goedkeuring welstand.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 14

Locatie

Plaats Klazienaveen-Noord

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 13686 m² - 16805 m²
Woonoppervlakte 1 m² - 2 m²

Indeling

Aantal kamers 1 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • tuin rondom
Hoofdtuin TUIN_RONDOM

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Scholtenskanaal

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Emmen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.