Munster fase 2b, Type Medior , 9951 SE, Winsum

 • 88 m² - 100 m²
€ 475.000 - € 489.000 v.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND INLOOP IN WINSUM Kom vrijblijvend naar de inloop op zaterdag 1 juni a.s. tussen 11:00 en 13:00 en laat je informeren over deze mooie woning op een unieke plek! Locatie: H. Werkmankade 8 te Winsum WONINGAANBOD FASE 2B Parallel...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 88 m² - 100 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND

INLOOP IN WINSUM
Kom vrijblijvend naar de inloop op zaterdag 1 juni a.s. tussen 11:00 en 13:00 en laat je informeren over deze mooie woning op een unieke plek!
Locatie: H. Werkmankade 8 te Winsum

WONINGAANBOD FASE 2B
Parallel aan de verkoop van het aanbod van Roosdom Tijhuis worden op de bouwnummers 1 en 2 en 33 en 34 andere woningen aangeboden. U heeft dus alle keuze en vrijheid om te kiezen welk woningtype bij u past.

SAMENWERKING MET ROOSDOM TIJHUIS
De kavels 1, 2, 33 en 34 zijn vanuit de gemeente Het Hogeland gereserveerd voor Roosdom Tijhuis uit Rijssen die zelf de kavels presenteert.
Door een goede samenwerking zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het verstandig kan zijn om voor meerdere doelgroepen een voorbeeld aanbod te presenteren op deze kavels.
Naast de kavels van Roosdom Tijhuis presenteren wij op de kavels 33 en 34 een bungalow met lage kap die met name bedoeld is voor de markt van medioren die weer wat compacter willen gaan wonen.
Op deze 4 kavels worden dus eigenlijk parallel op twee manieren gepresenteerd. Het optie waar het eerste een koper voor is wordt dus gerealiseerd. Als u enthousiast bent van één van de bouwplannen van Betaalbaar Vrijstaand is het dus een kwestie van snel doorpakken bij de verkopend makelaar Lamberink.

WONINGTYPE MEDIOR
Dit woningtype wordt 2 x aanboden op de bouwkavels 33 en 34. De entree is de centrale plek in de woning waar alle vertrekken op uit komen.
Alles bevindt zich de begane grond met alle gemakken voorzien, dus helemaal voorbereid op de toekomst
Twee slaapkamers met de master bedroom genoeg ruimte voor kasten. De ruime badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig. U krijgt bij dit woningtype een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger. Tevens is een grote berging aanwezig waar de technische installatie is opgesteld en er nog volop ruimte overblijft voor bijvoorbeeld de fietsen, voorraad en/of gereedschap.
Ook vanuit de entree is er toegang naar de ruime eetkeuken en aangrenzend de woonkamer. Vanuit deze beide vertrekken kijkt u via de tuin naar het water.
Grenzend aan de woonkeuken is een mooie overkapping waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht.
De auto parkeert u onder de carport en de vlizotrap brengt u naar de bergzolder waar u nog veel spullen kwijt kunt.

BELANGSTELLING?
Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende en kosteloze optie.

LOCATIE
In de nieuwe wijk Munster krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur. Je woont in een prachtig waterrijke en groene omgeving. De woningen worden gebouwd op vijf eilandjes met daaromheen brede grachten. Elk eiland is per auto bereikbaar, en onderling zijn de eilanden verbonden via fiets- en wandelpaden. Lopend of fietsend kun je dus een leuk rondje eilanden doen, genietend van een heerlijk uitzicht over de landerijen. Op de fiets ben je ook binnen vijf minuten in het historische centrum.

DUURZAAM WONEN IN WINSUM
Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Kijk voor alle informatie over het project op: nieuwbouwgroningen.nl!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 475.000 - € 489.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 1

Locatie

Plaats Winsum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 412 m² - 418 m²
Woonoppervlakte 88 m² - 100 m²

Indeling

Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • tuin rondom
Hoofdtuin TUIN_RONDOM
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • carport

  Ontdek de woning

  Munster fase 2b, Type Medior, Winsum
  Munster fase 2b, Type Medior, Winsum
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Bouwnummers

  Object
  Munster fase 2b, Type Medior, bouwnummer: 33
  9951 SE, Winsum

  € 489.000 V.o.n.

  • 3 kamers
  Munster fase 2b, Type Medior, bouwnummer: 34, Winsum
  Munster fase 2b, Type Medior, bouwnummer: 34, Winsum
  Bekijk alle afbeeldingen
  Verkocht onder voorbehoud
  Munster fase 2b, Type Medior, bouwnummer: 34
  9951 SE, Winsum

  € 475.000 V.o.n.

  • 3 kamers