Wonen in Kloosterakker fase 2, Rijwoning , 9408 RG, Assen

 • 107 m² - 107 m²
Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Betrek je droomhuis in Kloosterakker – fase 2! Nog een aantal woningen beschikbaar! RIJWONING Gaat jouw voorkeur uit naar één van de acht rijwoningen? Ook dan kun je genoeg ruimte verwachten om al jouw woonwensen uit te laten komen. Deze 3-laagse woningen zijn...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 107 m² - 107 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Betrek je droomhuis in Kloosterakker – fase 2!

Nog een aantal woningen beschikbaar!

RIJWONING
Gaat jouw voorkeur uit naar één van de acht rijwoningen? Ook dan kun je genoeg ruimte verwachten om al jouw woonwensen uit te laten komen. Deze 3-laagse woningen zijn slim en praktisch ingedeeld met een comfortabele 107m2 aan leefruimte.
Vanuit de woonkamer aan de achterzijde heb je direct toegang tot je eigen tuin. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor openslaande deuren waardoor je extra lichtinval creëert én je van binnen ook kunt genieten van je tuin.

KENMERKEN
*Ruim 107m2 aan leefruimte
*Mogelijkheid tot openslaande deuren aan tuinzijde
*Voorzien van complete badkamer en toiletruimte

Jouw woning is standaard voorzien van een complete badkamer én toiletruimte. Ter Steege Bouw Vastgoed heeft hiervoor samen met Raab Karcher een prachtig basispakket met sanitair en tegelwerk samengesteld.

Locatie
Kloosterakker, de nieuwste woonwijk in Kloosterveen, begint steeds meer vorm te krijgen. De bouw is in volle gang en de eerste gelukkige bewoners hebben hun intrek genomen! Dankzij de groene opzet wordt Kloosterakker een prachtige en aangename plek om te wonen. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van het project 'Wonen in Kloosterakker- fase 2'? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina (nieuwwonendrenthe.nl) of neem contact op met de verkopend makelaars.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Aantal eenheden 31

Locatie

Plaats Assen

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 137 m² - 326 m²
Woonoppervlakte 107 m² - 107 m²

Indeling

Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Assen
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.