Combi-deal

Ik wil die combi-deal!

Mocht je naast de verkoopopdracht ook onze hulp en expertise willen inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning en/of advies over het af- of oversluiten van een hypotheek, een nieuwbouwwoning of WoonGereed? Dan hebben wij nu wel een héél aantrekkelijke actie voor jou!

Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting is! De totale korting kan oplopen tot maar liefst € 1.700,-.

Dus kies je voor Lamberink, dan heb je niet alleen het gemak maar óók het voordeel van alles onder één dak!

Combi-deal

Ik wil verkopen

Heb jij verkoopplannen en ben je op zoek naar een makelaar die het onderste uit de kan voor je haalt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Met de juiste begeleiding en onderhandelingen verkoop je met Lamberink je huis het best.

Meer informatie over verkopen

Combi-deal

Ik wil aankopen

Heb jij jouw droomwoning bij een andere makelaar gezien? Dan doe je er in deze tijd verstandig aan om ons mee te nemen als jouw aankoopmakelaar. Wij gaan mee bezichtigen en doen de onderhandelingen voor jou. Dan kun jij die roze bril houden!

Meer informatie over aankopen

Combi-deal

Ik wil een hypotheek

Ook voor een hypotheek kun je bij Lamberink terecht. Onze onafhankelijke Financiele Adviseurs adviseren wat het best bij jouw wensen en jouw situatie past. Wel zo gemakkelijk: alle diensten onder één dak.

Meer informatie over hypotheken

Combi-deal

Ik wil een verzekering

Hoeveel kun jij besparen op jouw verzekeringen? Laat je verzekeringspakket eens kosteloos doorlichten door onze onafhankelijke specialisten van Lamberink Financieel Adviseurs. Zij kunnen minstens zulke scherpe premies voor je regelen als de online verzekeraars.

Meer informatie over verzekeringen

Combi-deal

Ik wil een nieuwbouwwoning

Kun jij je droomhuis niet vinden op de bestaande markt, dan kun je kiezen voor een gloednieuw huis. Het kopen of het (laten) bouwen van een nieuwbouwwoning is een leuke maar ook spannende aangelegenheid. Onze nieuwbouwspecialisten adviseren én begeleiden je graag bij het volledige traject, van bouwtekening tot oplevering.

Meer informatie over nieuwbouw

Combi-deal

Ik wil de WoonGereed service

Met WoonGereed bieden wij jou verhuisklare woonoplossingen in samenwerking met de beste vakspecialisten in de regio. Ook wanneer jij een projectmatige- of bestaande woning hebt gekocht. Zo maken wij van jouw droomhuis een echt Thuis!

Meer informatie over WoonGereed

Dat is een fijne actie! -  49585

Dat is een fijne actie!

Yes, je hebt de knoop doorgehakt en wilt je huidige woning verkopen, aankopen, deskundig hypotheekadvies, en nieuwbouwwoning, je verzekeringen door laten lichten óf je wilt het allemaal... Vul het formulier hiernaast in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Ik profiteer graag van die combi-deal

Ja, neem contact met mij op.

In dit gratis en vrijblijvende gesprek kijken wij wat we voor jou en jouw situatie kunnen doen. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement